/
Purisme, perfektion, fascination: luksus i brusebadet

AXOR hoved-, hånd-, sidebrusere og brusesystemer

Perfektioneret form og funktion: Hvad enten det drejer sig om en håndbruser eller et brusesystem – som ultimativt designobjekt sætter AXOR Showers sit præg på brusebadet. Produkterne har et klart formsprog med rundt eller kvadratisk design. Nogle af dem er helt avantgardistiske og byder på en fuldstændig nyfortolkning af brusebadet. AXOR brusere har en eller flere innovative stråletyper og fås til lofts- eller vægmontering. 

Perfektionerede brusere

I rund udførelse, som stor firkant eller lille kvadrat, i loftet eller ved hånden: Bruseprodukterne fra AXOR har et tidløst design, perfekt funktion og byder på en enestående vandoplevelse. De luksuriøse AXOR Showers gør brusebadet til en velværeoase og et sted for påskønnelse – af kroppen og af vandet. Forskellige stråletyper som den blidt indhyllende og bløde men alligevel så kraftfulde PowderRain er et bevis på innovationskraften hos vores interne stråleforskning. PowderRain forvandler utallige mikrofine dråber til en kappe af vand, som indhyller kroppen i en fantastisk brusefølelse. 

Stor, rektangulær hovedbruser med fire stråletyper.
AXOR Showers – tidløs luksus i ethvert badmiljø. Som AXOR ShowerHeaven: Dimensionerne og udstrålingen gør den til en ny, luksuriøs arketype i brusebadet.

AXOR brusere: Det ypperste af det ypperste i brusebadet

Med kvadratet og cirklen som forbillede har brusehovederne et puristisk design – og er dermed beregnet til universel brug og kompatibilitet med ethvert design i luksuriøse brusemiljøer. De geometriske, klare former med plane overflader er det stildannende element lige fra stråleskiven til lofts- eller vægpladen.

De er udført i metal af høj kvalitet med skinnende kromoverflade eller en af de talrige AXOR FinishPlus specialoverflader – og de gør bruserne til et fuldkomment designobjekt i brusebadet. 

Rund hovedbruser med fuld vandstråle og håndbruser.
Den perfekte cirkel som forbillede – til det perfekte brusebad: Det puristiske formsprog gør AXOR bruserne til luksuriøse designobjekter, som passer til enhver brusesituation.
Video om de nye AXOR bruseprodukter.
På de nye AXOR hovedbrusere smelter designet og teknikken sammen til et innovativt mesterværk.

Innovativt indre og puristisk ydre

Stråleskiven på AXOR Showers er udført i metal af høj kvalitet; Stråledyserne forsvinder ind i brusehovedet igen, når man lukker for vandet. Det gør rengøringen legende let. Brusehovedet er desuden let at tage af, så det kan lægges i et rensebad.

Stor, rektangulær hovedbruser med glat metalplade.
Puristisk design: På de nye AXOR Showers forsvinder stråledyserne, når der lukkes for vandet. Et teknisk princip, der fungerer pga. vandtrykket.

Et highlight i enhver form og med enhver overflade: AXOR hovedbrusere

De puristisk udformede hovedbrusere fås i rund og kvadratisk form og som version til lofts- eller vægmontering. Med den fine, ekstremt bløde bruseregn PowderRain eller den nye Intense PowderRain – en kraftig brusestråle, som på 2jet-varianten af de nye AXOR hovedbrusere sørger for en eksklusiv spa-følelse i brusebadet. Ekstra elegante: AXOR brusere med en af de eksklusive AXOR FinishPlus specialoverflader.

Stor, kvadratisk hovedbruser med specialoverflade.
AXOR hovedbruser 240/240 1jet med brusearm: Et puristisk objekt, hvis eksklusive virkning forstærkes endnu mere med en AXOR FinishPlus specialoverflade.

PowderRain – med blid til intensiv vandstråle

Hver stråletype er et highlight for sig, men sammen gør de de nye AXOR hovedbrusere til det ultimative spa-produkt, som bringer eksklusive brusefornøjelser ind i badeværelset. Vi taler om PowderRain og Intense PowderRain – og dermed om enestående vanddesign med to intensiteter, som sørger for lige dele velvære, afslapning og regeneration.

Den fløjlsbløde PowderRain føles som en kappe af vand. De utallige ultrafine dråber fra silikonenopperne indhyller kroppen og sjælen i en silkeblød regn. Takket være den intensive forskning i vores eget strålelaboratorium kommer vandet yderst støjsvagt ud af den store hovedbruser – og dét med en gennemstrømningseffekt på 16–20 liter pr. minut (ved 3 bar). 

Tre brusehoveder med forskellige stråletyper.
Highlights inden for vanddesign: Stråletyperne PowderRain og Intense PowderRain i de nye AXOR hovedbrusere. Sammen gør de brusebadet til et eksklusivt spabad i hjemmets badeværelse.

Når kraft møder blidhed: Intense PowderRain

Vores Intense PowderRain forener kraft og blidhed til en velgørende vandoplevelse. Som ved den normale PowderRain kommer der tusindvis af mikrofine vanddråber ud af silikonenopperne, men de koncentreres i et begrænset område i midten af brusehovedet. Med en gennemstrømning på 15-18 liter pr. minut (ved 3 bar) har stråletypen et reduceret forbrug, men er ikke mindre effektiv, når det drejer sig om at skylle shampoo ud af håret eller få et opfriskende boost efter sportsudøvelse.

Hovedbruser med intensiv vandstråle.
Et opfriskende boost under AXOR hovedbruseren: Intense PowderRain er en kraftig brusestråle, der kommer koncentreret ud fra midten af bruseren.

AXOR ShowerHeaven: Excellence, ekspertise og eksklusivitet

De talrige innovationer gør den til et teknisk topprodukt. De gevaldige dimensioner og metallet af høj kvalitet til et luksuriøst designobjekt. Og det reducerede formsprog med maksimal udstråling til en ny arketype i brusebadet. AXOR ShowerHeaven 1200/300 4jet er et mesterværk inden for teknik og design. En stor scene for vandet, der rammer kroppen med tre perfekte stråletyper:

  • som fløjlsblød PowderRain, der rammer kroppen fra begge sider, og som derfor indhyller den i en kappe af vand, eller som kan tilpasses kropsstørrelsen via fire justerbare vinger, så håret ikke bliver vådt
  • som koncentreret mono-stråle, der strømmer voluminøst ud fra midten af hovedbruseren
  • som vitaliserende Rain-stråle, der omslutter hele kroppen
Meget stor hovedbruser/regnbruser med forskellige vandstråler.
Kraftig mono-stråle, vitaliserende regnstråle eller fløjlsblød bruseregn: Under AXOR ShowerHeaven 1200/300 4jet finder enhver person sin egen personlige favoritstråle.

Stor ydelse, yndefuldt look

Som alle luksusbrusere fra AXOR er AXOR ShowerHeaven 1200/300 også udført i metal og kan tilpasses til individuelle ønsker med AXOR FinishPlus specialoverflader. Hovedbruseren fås som valgmulighed med indirekte LED-lys i to farvetemperaturer til atmosfærisk belysning i brusebadet. Monteringen foregår med en skjult indbygningsdel og to minimale lofttilslutninger. Den svævende AXOR ShowerHeaven sætter prikken over i'et i ethvert luksuriøst brusermiljø.

Rektangulær bruser til installation i loftet.
Bruserløsning med mange funktioner og skjult installation: På trods af den imponerende størrelse på 1200 x 300 millimeter forekommer AXOR ShowerHeaven at svæve under loftet.