/
Det nye multitalent i køkkenet

hansgrohe linjen S41: Førsteklasses køkkenvaske i rustfrit stål til ethvert behov!

Er din kunde på udkig efter en robust køkkenvask? hansgrohe programmet har multitalenter i høj kvalitet. S41 er udført i rustfrit stål med mærkekvalitet. Du kan altså anbefale en pålidelig køkkenvask, som opfylder alle krav, til din kunde. Der er variable monteringsmuligheder for S41, så den passer til underskabe med en bredde mellem 45 og 60 cm. Den supplerer altså hansgrohe armatursortimentet helt optimalt.

Økonomiske kvalitetsvaske til ethvert køkken

  • Stort omsætningspotentiale: Med S41 henvender du dig til en stor målgruppe. Rådgivningen er ukompliceret, og vaskene leveres – sammenlignet med andre standardvaske i denne attraktive prisklasse – med topudstyr.  
  • Variabel montering: Passer til alle bordplader, kan monteres nedfældet eller planlimet. Drypbakken kan placeres i venstre eller højre side.
  • Komfortabel pakkeløsning: Alle køkkenvaske leveres med af- og overløbssæt, enten automatisk eller manuelt, og med støjdæmpende indlæg til støjsvag brug af vandet.
  • Solid kvalitet: "Made in Germany" er ensbetydende med pålidelig produktkvalitet og lang levetid.
  • Forstærket armaturbænk som premium-udstyr: En trekantet forstærkning under vaskens kant sørger for, at armaturet sidder stabilt og kan klare alle opgaver.
  • Hurtig pleje: Et sikkert valg: rustfrit stål! Det afrundede design gør rengøringen nemmere. Der er ikke risiko for snavsede kanter. 

S41: Organisk køkkenvaskdesign med et klart formsprog

Trendy, men også tidløst smuk: De flydende, afrundede kanter på vasken i rustfrit stål indføjer sig harmonisk i alle moderne køkkener. De kompakte mål gør vasken ergonomisk og skaber plads til komfortable arbejdsforløb. Som enkeltkumme, med drypbakke til venstre/højre eller som dobbelt løsning med skyllekumme: Med S41 finder enhver kunde den passende variant til sit køkken. 

Harmonisk afrundet design i rustfrit stål med tre forskellige bredder

  • Enkeltkummen fås til underskabe med 45, 50 og 60 cm bredde.
  • Enkeltkummen med drypbakke i siden er optimeret til standardskabe med 45, 50 eller 60 cm bredde. 
  • På dobbeltkummen med drypbakke til 60 cm brede skabe er den 40 cm brede køkkenvask kombineret med en 15 cm bred skyllekumme. 

Pakkeløsningen omfatter afløbssættet. Til vaske med forboret hanehul medfølger det automatiske afløbssæt, til varianten uden forboring det manuelle afløbssæt.

Passende køkkenarmaturlinjer til den nye hansgrohe vask til indbygning

De robuste køkkenvaske i rustfrit stål danner sammen med køkkenarmaturerne fra hansgrohe linjen Focus M41 en harmonisk helhedsløsning til den mest benyttede arbejdsplads i køkkenet. Med det organiske formsprog og den attraktive pris passer armaturerne optimalt til køkkenvasken.