Vidunderlige vandoplevelser med premium-mærket hansgrohe

Life is waterful.

Hvorfor elsker kunder i hele verden hansgrohe? Fordi de ved, at de med det velkendte mærke får vidunderlige vandoplevelser, sparer på de dyrebare ressourcer og bliver i stand til at opfylde alle deres designdrømme. Hvad kendetegner hansgrohes produkter? Hvordan definerer vi "premium quality", og hvordan tager vi ansvar? Alt dette kan du finde ud af her. Inklusive information om vores produktnyheder.

Leende kvinde i brusebad med hansgrohe Rainfinity håndbruser i mat hvid.

Hvorfor hansgrohe?

Hvad er vores opfattelse af "premium"?

Mærkekvalitet – konstant høj standard uden kompromiser

Vores kunder kan forvente den højeste kvalitet, når det kommer til materialer, form, funktion og bæredygtighed. Badeværelsesprodukter er i brug hver dag. De skal se godt ud, være nemme at betjene og spare på ressourcerne. Derfor tester vi også altid vores koncepter, prototyper og produkter i samråd med forbrugere og installatører. Vores løfte: Når du vælger hansgrohe, vælger du mærkevarekvalitet med lang levetid.  

Kvinde ved Xevolos E underskab.

Servicekvalitet – til UG med kryds og slange

hansgrohe-kunder skal have den bedste service. Vores produktspecialister sidder klar til at give dig hurtige svar og nyttig hjælp på mail og telefon. Derudover giver vi 5 års frivillig producentgaranti på vores produkter, og endda 20 års garanti på porcelæn. Med 15 års reservedelsgaranti kan du skaffe alle dele til vores produkter i mindst 15 år, efter de udgår. Vil du vide endnu mere? Tag et eLearning-onlinekursus og bliv ekspert i alle hansgrohe-fordelene.

hansgrohe medarbejder rådgiver kunder over telefonen.

Produktkvalitet – sikkerhed og belastningsevne i særklasse

Sundhed og sikkerhed har højeste prioritet: hansgrohes produkter overholder de strengeste drikkevandsregler, har alle de vigtige godkendelser og er nemme at installere. Vores standarder overstiger klart normen. Det er derfor, vi selv foretrækker at producere vores nøglekomponenter og drive vores eget stråle- og lydlaboratorium. Hvert produkt skal bevise sit værd tusindvis af gange; det sker ved hjælp af testcyklusser, belastningstest og kvalitetssikringer. Også inden for forskning, udvikling og produktion er kun det bedste godt nok.

hansgrohe medarbejder kontrollerer et produkt for at sikre, at kvaliteten er helt i top.

Livet er værdifuldt. Ligesom vores planet.

Det ligger hansgrohe meget på sinde at spare vand og energi. Vi udvikler produkter til inspirerende vandoplevelser med et mindre ressourceforbrug. Vi ønsker ikke, at vores kunder skal vælge mellem velvære eller bæredygtighed. Da armaturer og brusere udleder absolut mest CO2 i brugsfasen, konverterer vi hele vores vandførende portefølje til vand- og energibesparende teknologier inden 2030. Når det er muligt, bruger vi genbrugsmaterialer, for eksempel til hansgrohe Planet Edition. Vores produkter er desuden robuste, holdbare og nemme at reparere. Det er sådan, vi tager ansvar.

Læs mere om bæredygtighed hos hansgrohe
 

Leende kvinde med hansgrohe Planet Edition håndbruser.

Succes i fællesskab: sådan støtter vi dit arbejde

Find hurtigt reservedele i vores onlinekatalog

AXOR- og hansgrohe-produkter er af høj kvalitet og har en lang levetid. Hvis en del alligevel går hen og bliver slidt i årenes løb, finder du de rigtige reservedele her – selvfølgelig helt originale fra AXOR og hansgrohe. Uanset om der er tale om nye eller ældre produkter: I vores onlinedatabase har vi samlet alle reservedele til armaturer, brusere, afløb osv. Fagfolk fra VVS-branchen kan hurtigt finde alle dele til deres kunder her.

Find reservedele

Find reservedele fra hansgrohes onlinekatalog.
Her finder du vores reservedele til håndvaske, kar, brusebade, toiletter og køkkenvaske, så du kan udskifte slidte og ødelagte dele så hurtigt som muligt.