Pulsify Planet Edition

Ren bruseglæde. Ren samvittighed.

Vores planet forbinder os

Du starter sikkert dagen med at tage et dejligt brusebad, der fylder dig med energi. Du tænker selvfølgelig på, hvor vigtigt det er for planetens fremtid at spare på vandet og træffe bæredygtige valg, men du kan simpelthen ikke undvære turen under bruseren.

Den gode nyhed: Planet Edition kombinerer effektiv bruseglæde, flot design og bæredygtighed. Med en vandgennemstrømning på kun 6 l/min bruger brusehovedet 60 % mindre vand end vores traditionelle brusehoveder. Du forkæles altså med en god bruseoplevelse uden at skulle have dårlig samvittighed.

Idéen om bæredygtighed handler også om at forbruge mere bevidst. Planet Edition fra hansgrohe står for bevidst forbrug. Brugen af genbrugte og genanvendelige materialer skaber mulighed for at være en del af den cirkulære økonomi.

Kvinde tager et brusebad med hansgrohe brusehovedet Pulsify Planet Edition.
Med Planet Edition har hansgrohe genopfundet håndbruseren og gjort den til en kromfri og bæredygtig del af hverdagen.

Når affald ikke længere er affald, men bruges til at skabe noget nyt

hansgrohe understøtter den cirkulære økonomi

På vores fabrik i Offenburg i Tyskland genbruger vi vores produktionsaffald. Genbrugsmaterialet anvendes til fremstillingen af vores Pulsify Planet Edition håndbruser (28 % genbrugsplast) og WallStoris Planet Edition tilbehøret (95 % genbrugsplast). Naturligvis opfylder de færdige produkter alle hansgrohes kvalitetsstandarder.

Cirkulær økonomi og bæredygtighed by hansgrohe

  • Genbrugsmateriale bruges til grebet på håndbruseren og WallStoris tilbehøret og udgør garnet på Designflex bruserslangen.
  • Grøn bruseglæde. Med Pulsify Edition Planet får dine kunder et effektivt vand- og energiforbrug på mindre end 6 l/min med EcoSmart+. En besparelse på 60 % sammenlignet med vores traditionelle brusere.
  • Den varme sandfarvede overflade (genanvendt) skaber en hyggelig atmosfære på badeværelset og harmonerer godt med kromarmaturer.

Planet Edition i hele brusebadet

Planet Edition omfatter produkter fra linjerne Pulsify, WallStoris og Designflex. De passer ind i alle badeværelser og viser, hvordan miljøbevidsthed og et attraktivt forhold mellem pris og ydelse udmærket kan harmonere med hinanden.

Lavt vandforbrug, stor bruseoplevelse

Saml Talisman-point med Pulsify Planet Edition

Der er endnu en fordel! I emballagen finder du en QR-kode, der giver VVS-installatører Talisman-point, som kan veksles til skønne gaver.

Det er let og gratis at tilmelde sig, downloade app'en og gå i gang med at samle Talisman-point.

Til Talisman-præmieprogrammet

Flere nyheder fra hansgrohe