/
Du kan regne med hansgrohe

En samarbejdspartner, du kan regne med

Du er professionel til fingerspidserne og sætter pris på en pålidelig samarbejdspartner. hansgrohe støtter dig på alle mulige måder i forbindelse med dine projekter. Vores mange serviceydelser står altid til din rådighed, og vores produkter og innovationer er udført i højeste kvalitet. hansgrohe har en førende position inden for design, hvilket også er til din fordel. 

Fire løfter til vores samarbejdspartnere


​​​​​​​
Du kan regne med hansgrohe på alle områder i badet.
Uanset hvad dit projekt er: Du kan regne med hansgrohe.

Service: Vi støtter altid din succes

Ethvert projekt er unikt. Derfor har du brug for en erfaren partner. Du kan regne med vores service: Hos hansgrohe finder du erfarne vand- og sanitetsmestre, der hjælper dig med selv de vanskeligste spørgsmål. Når som helst, personligt og globalt. Servicen omfatter dog endnu mere: Brochurer, videoer og online-webinarer sørger for, at du altid er up to date og hjælper dig i forbindelse med kundesamtaler. Værd at bemærke: Vi lytter altid til dine input for at forbedre vores serviceydelser.
Sanitetsmestrene hos hansgrohe understøtter partnerne.
Vi elsker den virtuelle og personlige kontakt til vores partnere – både på webinarer og kurser.

Det siger vores samarbejdspartnere

Innovation er vores motivation – til fordel for din forretning

Uanset om det er til nybyggeri eller renovering: Med smarte produkter og avancerede teknologier er du altid et skridt foran dine konkurrenter. Hansgrohe Group registrerer hvert år hundredvis af nye design, patenter og mærker og har over 15.000 aktive ejendomsrettigheder. Det er ikke for ingenting, at vi betragtes som en pioner inden for sanitetsbranchen. For os er teknisk ydeevne ikke et mål i sig selv, men er rettet mod at finde nye løsninger til vores gensidige fordel. hansgrohe er førende på det teknologiske område. Og har været det i 120 år.
hansgrohe lydlaboratoriet.
Stråletypen PowderRain er blid mod huden og samtidig helt stille. Eksperterne søger efter den perfekte lyd i vores eget lydlaboratorium, så brusebadet bliver til en nydelse for alle sanser.

Design: Udvikling af prisbelønnede produkter i fællesskab

Formskøn funktionalitet imponerer med hjerte og forstand. Du kan stole på hansgrohe til dit badprojekt: Vores produkter, som regelmæssigt tildeles priser af designjuryer, overlever alle modeluner og giver dine kunder maksimal investeringssikkerhed. Det beviser eksklusive projekter fra hele verden. Godt design gør forskellen og sørger kontinuerligt for bedre brugeroplevelser. Det mere end 30 år lange samarbejde med Phoenix Design har gjort hansgrohe førende inden for design i sanitetsbranchen med over 600 priser for fremragende designkvalitet.
Skitser og modeller til designudvikling.
Designkvalitet er en integrerende del af hansgrohes DNA. Phoenix Design har præget mærkets udseende igennem mere end 30 år.

"Made by hansgrohe" betyder højeste kvalitet med lang levetid

Du ønsker at installere badprodukter, der gør kunderne glade i mange, mange år. Du kan stole på hansgrohe: Kvalitet med lang levetid er en af kernerne i Hansgrohes virksomhedsfilosofi. Kvaliteten er grundlaget for vores frivillige producentgaranti, der giver dig gode argumenter på hånden. Dine kunder vil også sætte pris på vores 15 års efterkøbsgaranti på reservedele. Den sørger nemlig for investeringssikkerhed, selvom en linje bliver udfaset. "Made by hansgrohe" bidrager altså til din succes.
Kvalitetskontrol af en hansgrohe bruser.
Højeste kvalitet i alle detaljer: hansgrohe produkterne skiller sig ud fra mængden og sikrer langsigtet kundetilfredshed.

​​​​​​​