/
Regn med hansgrohe

En samarbejdspartner, du kan regne med

Du er professionel til fingerspidserne og sætter pris på en pålidelig samarbejdspartner. hansgrohe støtter dig på alle mulige måder i forbindelse med dine projekter. Vores mange serviceydelser står til enhver tid til rådighed, og du kan altid stole på vores kvalitetsprodukter, innovationer og fokus på bæredygtighed. hansgrohe har desuden en førende position inden for design, hvilket også er til din fordel.

Fem løfter til vores samarbejdspartnere


​​​​​​​
Uanset hvad dit projekt er: Du kan regne med hansgrohe.

Bæredygtighed: hansgrohes produkter skåner miljøet

Du forventer med rette mere af premium-produkter til badeværelset end blot design og funktionalitet. Med hansgrohe er du sikker på, at armaturerne og bruserne er ressourcebesparende og bidrager til mere bæredygtighed. Det er, hvad de innovative teknologier hansgrohe EcoSmart og CoolStart står for. Med vandspareberegneren viser du dine kunder, hvordan ansvarlig brug af vand og energi gavner deres pengepung. 

CoolStart
1-grebs armatur hansgrohe Rebris i mat sort.
CoolStart-armaturer sparer på den energikrævende opvarmning af varmt vand. Når grebet står i midterposition, kommer der som standard kun koldt vand ud af hanen. Der tilsættes først varmt vand, når grebet drejes.

Design: Udvikling af prisbelønnede produkter

Du kan stole på hansgrohe til dit badeværelsesprojekt: Vores produkter, som regelmæssigt tildeles priser af designjuryer, overlever alle modeluner og giver dine kunder maksimal investeringssikkerhed. Det beviser eksklusive projekter fra hele verden. Godt design gør forskellen og sørger kontinuerligt for bedre brugeroplevelser. Det mere end 30 år lange samarbejde med PHOENIX har gjort hansgrohe førende inden for design i branchen med over 700 priser for fremragende designkvalitet.

Designpriser
Designdirektør Matthias Österle, Phoenix.
Matthias Österle, designdirektør hos PHOENIX, med en iF Gold Award. I mere end 30 år har det internationale designstudie udviklet hansgrohe-mærkets produkter med stor succes.

Service: Vi hjælper dig med at opnå succes

Projekter er lige så forskellige som menneskerne bag dem. Det er det, der nogle gange kan være tricky. Du kan heldigvis stole på vores service. Hos hansgrohe kommer du i kontakt med erfarne VVS-specialister, som gerne hjælper dig videre, også når du har usædvanlige spørgsmål. Din salgskonsulent og vores interne salgsteam står til rådighed for dig, så du altid er opdateret og velforberedt til kontakten med dine kunder.

Service og rådgivning
Rådgivning af hansgrohes fagpartnere.
hansgrohe har skolet personale, som gerne videregiver deres ekspertise.

Innovation er vores motivation – til fordel for din forretning

Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering: Med smarte produkter og avancerede teknologier er du altid et skridt foran dine konkurrenter. Hansgrohe Group registrerer hvert år hundredvis af nye designs, patenter og mærker og har over 15.000 aktive ejendomsrettigheder. Det er ikke for ingenting, at vi betragtes som en pioner inden for branchen med stærkt fokus på bæredygtighed. For os er tekniske toppræstationer ikke et mål i sig selv, men er altid rettet mod at finde nye løsninger til at understøtte din succes. Det har vi gjort i over 120 år.
Innovationen bei hansgrohe
Nyeste produktionsteknologi hos Hansgrohe.
Hansgrohe Group har en lang tradition for design og innovation. Virksomhedens opfindsomhed har udmøntet sig i utallige patenter, fremtidsorienterede teknologier og prisbelønnet design.

"Made by hansgrohe" betyder højeste kvalitet med lang levetid

Du ønsker selvfølgelig at installere produkter til badeværelset og køkkenet, der gør kunderne glade i mange, mange år. Du kan stole på hansgrohe: kvalitet med lang levetid er en af kerneværdierne i Hansgrohes virksomhedsfilosofi. Vores produkter opfylder de højeste kvalitetskrav og testes grundigt, inden du modtager dem. Vores frivillige producentgaranti og 15 års efterkøbsgaranti giver dig gode argumenter på hånden; de sørger nemlig for ekstra investeringssikkerhed. "Made by hansgrohe" bidrager altså også til din succes.
zur Herstellergarantie
Værktøj bearbejder produkt fra hansgrohe.
Grundighed i alle detaljer: Vi har vores egne maskiner og har en stor egenproduktion. Vi står inde for vores kvalitet og sørger for en høj kundetilfredshed.

​​​​​​​