/
Smart Living-installationer

Installation af Pontos

Bliv ekspert i Pontos-produkterne fra hansgrohe! I den følgende trin-for-trin-vejledning lærer VVS-installatører, hvordan man monterer Pontos Base. Den overvåger vandstrømmen i rørledningerne og kontrollerer, at der ikke er opstået lækager. Den registrerer straks uønskede vandtab – både små og store af slagsen.

Færdigmonteret Pontos Base 

Færdigmonteret Pontos Base fra hansgrohe.
Sådan ser Pontos Base ud, når den er monteret. Enheden monteres ved den centrale vandledning: Direkte efter vandmåleren og stophanen og foran et eventuelt vandfilter eller en reduktionsventil.

Smart vandstyring giver mere sikkerhed og større kundetilfredshed    

Det digitale fremskridt vinder frem, også i kundernes hjem. Hvorfor har de brug for et smart vandstyringssystem?
  • Der er et stigende behov for sikkerhed i hjemmet. Pontos Base kontrollerer vandledningerne i hjemmet for at finde lækager. I tilfælde af skader lukker systemet automatisk for vandtilførslen og sender en push-besked til den forbundne smartphone. Pontos Base kan altså opdage potentielt dyre vandskader, inden de udvikler sig, og alarmere kunden rettidigt. 
  • Der er et stigende behov for en bedre styring af vandforbruget og de forbundne udgifter. Pontos Base leverer detaljerede statistikker om vandforbruget. Det giver kunderne mulighed for opdage vandspild, holde øje med vand- og energiudgifterne og tilpasse brugen af vandet. 
  • Pontos vandstyringssystemet fra hansgrohe består af Pontos Base og Pontos Scout vandsensorer. I hjemmet sørger disse enheder for sikkerhed, livskvalitet og et godt klima
Her finder du alle detaljer om de to Pontos produkter og diverse salgsargumenter.

I det følgende billedgalleri og videoen kan du alle de nødvendige trin for monteringen af Pontos Base enheden. 

Installation af Pontos Base: video med vejledning

FAQ: Montering af Pontos Base    

Hvad skal man gøre i tilfælde af et strømsvigt?

I tilfælde af strømsvigt sikrer det integrerede 9 V-batteri, at Pontos Base fungerer i cirka 24 timer (afhængig af belastningen). Derefter skal batteriet udskiftes. Hvis strømforsyningen via batteriet også svigter, kan man tage den integrerede nødnøgle ud af Pontos Base. Den bruges til at spærre vandledningen manuelt og ophæve spærringen igen. Yderligere detaljer: se driftsvejledningen, der er vedlagt produktet eller kan findes i det online reservedelskatalog.

Hvad omfatter leverancen?

En Pontos Base-enhed med to 1"-messingtilslutninger, et 9 V-batteri til nødstrømsforsyning, en nødbetjeningsnøgle, et netstik med kabel og de tekniske produktoplysninger, der er nødvendige for installationen. 

Hvordan opsættes enheden efter ibrugtagningen?

Produktet er driftsklart straks efter installationen og fungerer som en selvstændig enhed. Det anbefales at forbinde Pontos Base med hansgrohe home-appen. Så er det muligt at kommunikere med Pontos Base via en smartphone. Kommunikationen omfatter blandt andet beskeder, profilindstillinger og overførsel af statistikker.

Har du flere spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kundeservice.

Kundeservice  / Intern salg