/
Inspiration og installation

Bruserplanlægning: Din vejviser til montering af hansgrohe brusesystemer

Denne planlægningsbrochure skal inspirere og hjælpe VVS-installatører, arkitekter og planlæggere, når det drejer sig om installationen af brusesystemer hos deres kunder. Fra monteringen af enkle all-in-one-løsninger til komplekse indbygningsløsninger med fire forbrugere: Sådan fungerer det. Med denne online-brochure har du alle tekniske informationer klar.

Brochuren om badtrenden "Store brusere"

Brusebadet udgør badeværelsets centrum og skal imponere som æstetisk boligelement. Brusekomforten og velværet skal naturligvis også være i top. Din kunde ønsker måske en hurtig opgradering af sit badeværelse med en Showerpipe. Eller ønsker at forvandle det til et velværetempel med en hovedbruser med indbygget installation og flere stråletyper. Til den korrekte installation har han eller hun brug for dine råd, idéer og hjælp.

I hansgrohe bruseplanlæggeren finder du følgende: 

  • Indbyggede installationer med 2, 3 og 4 forbrugere, demonstreret med produkteksempler fra hansgrohe
  • Rainmaker Select hovedbrusere til væg- og loftsmontering
  • Frembygget installation af ShowerTablet Select termostat – i kombination med indbygget løsning for en hovedbruser med én stråle
  • Installation af iBox universal
  • Frembygget installation af Showerpipes
  • Installation på karret
  • hansgrohe brusesortimenter, termostater, afløbssystemer o.m.a.
     
  • Vær opmærksom på, at produktsortimentet i brochuren ikke er opdateret, og du finder derfor mange flere bruseprodukter her på siden, der kan installeres i eksemplerne.

Bruserplanlægning: Scor point hos kunden med din rådgivningskompetence 

Brochuren indeholder mål, gennemstrømningsdiagrammer, planlægningsanvisninger og praktiske råd og tips fra hansgrohe teknikerne. QR-koderne fører dig bekvemt til hansgrohe monteringsvideoerne: Scan blot koden med din smartphone eller tablet, og åbn filmen. Det hjælper dig alt sammen med rådgivningen af dine kunder, så de får de optimale bruseløsninger til deres behov.

iBox: Universal indbygningsdel til mere brusefornøjelse 

Overbevis dine kunder om fordelene ved iBox universal. Med indbygningsdelen, som har stået sin prøve millioner af gange, er det nemt at installere alle indbyggede hansgrohe og AXOR standardløsninger. Og: grundkroppen kan til enhver tid kombineres med nye armaturer og kappesæt. Det øger dit omsætningspotentiale og sikrer, at kunden altid kan have et moderne brusebad.

iBox universal til nye armaturer i brusebadet.
iBox realiserer brusedrømme: med det samme eller senere. Indbygningsdelen muliggør nemlig en hurtig udskiftning af armaturer og skaber mere spillerum i badet.

Installation af iBox universal