/
Gældende pr. 01/2020

Immaterielle ejendomsrettigheder

For de immaterielle ejendomsrettigheder og ophavsrettigheder for indholdet på websiderne fra Hansgrohe gælder følgende:

Alle billeder, grafik, filer, tekster og andet indhold på disse websider er beskyttet af ophavsretten, mærkeretten eller gennem andre immaterielle ejendomsrettigheder. Reproduktion, offentliggørelser, bearbejdelse eller andet brug i elektroniske medier, på andre websider, i trykte medier eller på anden måde, skal for både privat og kommerciel anvendelse have vores udtrykkelige skriftlige samtykke, som der ikke er krav på at få.

Vi bestræber os på at overholde de immaterielle ejendomsrettigheder og ophavsretten ved al offentliggørelse af billeder, grafik, filer, tekster og andet indhold, der bruges på denne webside.

Alle de immaterielle ejendomsrettigheder og ophavsrettigheder på vores websidetilbud, der nævnes eller ikke nævnes, for os eller som vi eventuelt har fået af tredjemand, er uindskrænket underkastet bestemmelserne i den gældende nationale og internationale ret og de indførte eller ikke indførte rettighedshaveres rettigheder og krav. Man kan, alene på grund af, at de er nævnt eller ikke nævnt, ikke drage den konklusion, at vi eller tredjemand ikke har nogen immaterielle ejendomsrettigheder og ophavsret.

Ophavsretten til fotografier offentliggjort på vores webside gælder i særdeleshed © kanachaifoto – stock.adobe.com; © Laura Pashkevich – stock.adobe.com; © Wellnhofer Designs – stock.adobe.com; © Wellnhofer Designs – stock.adobe.com; © nd3000 – stock.adobe.com; © Kzenon – stock.adobe.com© driad – stock.adobe.com© Tatyana – stock.adobe.com; © momius – stock.adobe.com; Oatawa/shutterstock.com .