/
Til renovering og nybyggeri

Ryddelig løsning: hansgrohe sBox til badekarret

Badekarret er en oase, hvor kunden kan trække sig tilbage for at slappe af, nyde og tanke ny energi. Flere og flere mennesker sætter pris på et æstetisk, ryddeligt badeværelsesdesign uden noget, der forstyrrer. Det praktiske slangeoprulningssystem sBox til badekar sørger for, at bruseslangen ikke længere er i vejen, når man bader eller tager brusebad. Det giver mere bevægelsesfrihed og forøger velværen i karret. 

All-in-one-system til afslappende stunder uden visuelle forstyrrelser

Færdigsættet sBox badekar er en pæn løsning til renovering eller nybyggeri. Det kræver kun lidt plads og vækker glæde hos både installatører og kunder. Fordelene:

  • Attraktivt look ved badekarret, da bruseslangen forsænkes usynligt i karkanten. Der ligger den sammenrullet på sin plads og venter pænt på næste brug.
  • Slangen er nem og hurtig at trække ud, når den skal bruges. Der skal kun bruges minimal holde- og trækkraft.
  • Til varig, komfortabel betjening af håndbruseren med en stor slangelængde på 1,45 meter.
  • Kan placeres individuelt på badekar- eller flisekanten.
  • Med to attraktive rosetdesign, glatte og plejelette overflader. 
Kontrolleret bruseslangeføring ved karret.
Med hansgrohe sBox badekar er slangeføringen kontrolleret, beskyttet og sikker. Det betyder: ingen snoninger og ingen forviklinger.

Indbygningsdel af høj kvalitet, der er nemt at installere

Det nye hansgrohe oprulningssystem kan installeres hurtigt, komfortabelt og sikkert. Som professionel installatør kan du glæde dig over de optimerede arbejdsforløb: Du kan forsænke sBox komplet i badekar- eller flisekanten med en installation i to trin med indbygningsdel og færdigsæt i henhold til kundens ønsker. Her kræver den kun meget lidt plads. sBox badekar er universel kompatibel – forudsat, at badekarkanten er bredere end 71 mm. Efter installationen er det kun metalrosetten, der kan ses udefra. Din kunde vil sætte pris på det yderst lave behov for vedligeholdelse. For dig betyder det: næsten ingen reklamationer. 

hansgrohe sBox kar: oprullet bruseslange til et ryddeligt look.
sBox kar er en raffineret monteringsenhed – til nem og hurtig installation i to trin. Med pladsholder af karton.
Video om slangeoprulningssystemet sBox badekar fra hansgrohe.

Mere attraktivt og individuelt kardesign

Du kan tilbyde kunden to attraktive rosetformer med rektangulært eller ovalt design. Afhængigt af, hvad der passer bedst til badarmaturerne. I kombination med en indbygget brusestyring opnås der endnu større bevægelsesfrihed. Din kunde vælger sin favoritbruser fra det brede hansgrohe håndbruser-sortiment

hansgrohe sBox kar: lettere håndtering i badet

Ved installationer til indbygning afløser sBox kar det hidtidige system Secuflex. I forhold til forgængeren har sBox kar følgende fordele:

  • 30 % større udtrækslængde på slangen
  • Kræver 50 % mindre trækkraft
  • Kræver 60 % mindre holdekraft