/
Når brusebadet bliver til en leg

Croma E brusere: Mere sjov og sikkerhed for hele familien

Det nye multitalent til det moderne familiebad hedder Croma E. Betjeningen af hansgrohe bruselinjen er let som en leg og helt børnesikker. Det skyldes især den nye køleteknologi CoolContact og SafetyStop-funktionen på termostaten. Det er ligeledes sikkert, at de allerede prisvindende brusere er interessante for en bred målgruppe pga. den attraktive pris.

Gode argumenter for Croma E brusere + CoolContact-termostat

  • Mere sjov: Den store hovedbruser med yppig, blød RainAir-stråle gør brusebadet til en oplevelse for både store og små.
     
  • Mere sikkerhed: Køleteknologien CoolContact forhindrer, at termostatkroppen opvarmes. Med SafetyStop kommer der ikke for varmt vand ud af bruseren. 
     
  • Mere design: Croma E har vundet en iF Design Award og en Red Dot-designpris for det innovative og æstetiske produktdesign. Kartermostaten Ecostat E har også fået en Red Dot Award.
     
  • Større omsætning: Et bredt sortiment af økonomiske, moderne produkter med innovative funktioner gør også salget legende let.
Croma E bruser med sikkerhedstermostat.
Termostat med CoolContact: Med Ecostat E på Showerpipe Croma E er der ingen fare for, at de små poder bliver forbrændt.

CoolContact: Varmebeskyttelse ved hjælp af kontrolleret føring af koldt vand 

Croma E med CoolContact er det ideelle valg til flergenerationsbadet. Med den nye sikkerhedsteknologi i termostaterne bliver brusebadet endnu mere ubesværet, især for børn og ældre. Brusestyringer, der er udstyret med denne teknologi, er altid behagelige at røre ved, fordi det kolde vand føres målrettet hen til overfladen. Det varme vand kommer ikke i berøring med kabinettet, hvilket forhindrer smertefulde berøringer eller forbrændinger. SafetyStop-funktionen på termostatgrebet giver ekstra beskyttelse: Den forhindrer, at der kommer vand ud af bruseren, som er varmere, end man lige regner med. 

Croma E brusere: De komfortable bestsellere i nyt design

Professionelle installatører og kunder elsker Croma. Det er ikke videre overraskende: De solide brusere i hansgrohe-kvalitet ser nemlig flotte ud, fås til en rimelig pris og scorer ekstra point med masser af komfortfunktioner. Nu udvides sortimentet: Den store Croma E hovedbruser 280 1 jet i SoftCube-design indhyller hele familien i en blid bruseregn. Vinklen på stråleskiven i høj kvalitet kan justeres. Og med den nye bruseglider på Showerpipen kan håndbruseren let indstilles til den passende højde – med et tryk på knappen. Det kan selv de yngste familiemedlemmer klare med én hånd. Den optimerede bruselinje Croma E sørger dermed for endnu mere brusefornøjelse.