/
Køkkenarmatur med brus

Aqittura M91 FilterSystem

Med Aqittura M91 FilterSystem er optimeret drikkevand kun en håndsrækning væk for dine kunder. Nyheden fra hansgrohe har en innovativ filter- og mineraliseringsenhed, der fjerner skadelige stoffer fra postevandet og beriger det med vigtige mineraler. Aqittura FilterSystem står for bæredygtig og ubekymret vandnydelse.
 
Aqittura-køkkenarmaturet lanceres i Q4 i Norden.

Miljøvenlig nydelse fra køkkenarmaturet

Aqittura M91 FilterSystem er fremstillet uden at gå på kompromis med hensyn til drikkevandets kvalitet og skaber en balance mellem fantastisk smag og optimale næringsværdier. Vis dine kunder, hvordan vores køkkennyhed understøtter en sund og miljøvenlig livsstil uden brug af plastikflasker og lange transportveje. Det storartede design passer til alle køkkenvaske og byder på forskellige filtrerings- og mineraliseringsmuligheder til en individuel livsstil.

Kvinde betjener hansgrohe Aqittura M91 FilterSystem.
Aqittura M91 forvandler postevand til optimeret drikkevand. Filtersystemet bidrager til velvære ved hjælp af vigtige mineraler og filtrering og skåner miljøet.

Sund balance i hverdagen med mineraler og vandfilter

Overbevis dine kunder om mineralernes vitaliserende virkning i det optimerede vand fra Aqittura M91 FilterSystem. Ud fra kundernes personlige behov står følgende muligheder til rådighed:

  • Mineraliseringen beriger aktivt postevandet med mineraler af høj kvalitet i henhold til den unikke MINTEC®-formel i varianterne Harmony, Life eller Sport, bl.a magnesium, calcium, kalium og natrium. For en opkvikkende og understøttende effekt. Med integreret aktivt kulfilter.
  • Rent aktivt kulfilter, som valgmulighed med ionudskiftning til beskyttelse mod dannelse af kalk. Afhænger af vandets hårdhedsgrad.

Din kunde kan nemt bestille filterpatronerne i de kendte webshops. Førsteleveringen inkluderer Harmony-filterpatronen som standard. Alle mineraliserings- og filterpatroner fra hansgrohe er genanvendelige.

Kvinde drikker optimeret vand ved et skrivebord.
Aqittura M91 FilterSystem giver altid garanti for nydelser, f.eks. med optimeret vand til en opkvikkende pause på hjemmekontoret.

FilterSystem passer ind i køkkenvaskens underskab

Nem montering af Aqittura M91 FilterSystem: Kombinationen af filterhoved og filterpatron kræver kun lidt plads og er ekstremt fleksibel med hensyn til installationen. Afhængigt af situationen kan du vælge en fritstående position eller montere systemet lodret eller vandret på væggen. Det er i princippet muligt i alle skabe under køkkenvasken.

Filterteknologien finder plads i underskabet.
Mineraliserings- og filterteknologien finder plads i stort set alle underskabe. FilterSystem kan placeres fritstående eller monteres lodret eller vandret.

Sortimentet med to designvarianter og tre overflader passer til enhver køkkenstil

hansgrohe Aqittura M91 FilterSystem fås i to designvarianter til forskellige køkkenkoncepter og præferencer.

  • Den stilfulde rundbue på Aqittura M91 FilterSystem 210 indføjer sig harmonisk i køkkenmiljøer uden overskabe. Med sin udtræksfunktion og sBox sørger denne model for maksimal fleksibilitet under arbejdet i køkkenet.
  • Det lineære design på Aqittura M91 FilterSystem 240 imponerer kunder, som har en forkærlighed for retlinjet formsprog. Den horisontale tud indføjer sig harmonisk i næsten ethvert moderne køkkendesign.

Begge designvarianter fås med en kromoverflade i høj kvalitet, en trendy mat sort overflade eller en elegant rustfrit stål-finish.

Kvinde tapper vand fra det minimalistiske køkkenarmatur.
Aqittura M91 FilterSystem 240 i lineært design imponerer med sit minimalistiske formsprog.