/
Miljøvenlige armaturer og brusere

EcoSmart: Spar vand og energi

Klimabeskyttelse begynder, når du tager brusebad eller vasker hænder. AXOR og hansgrohe armaturer og brusere, der er udstyret med EcoSmart-teknologien, bruger op til 60 % mindre vand end traditionelle produkter. EcoSmart sænker vand- og energiomkostningerne og beskytter de værdifulde ressourcer. Til glæde for alle: privatpersoner, hotelejere, bestyrere af sportshaller og mange andre.

Salgssucces med vandsparende produkter – dine argumenter

  • Kunderne sparer betydelige mængder vand, fordi gennemstrømningen i EcoSmart-produkterne begrænses automatisk. Med EcoSmart+-teknologien kan der spares endnu mere.
  • Mindre behov for varmt vand = lavere energiforbrug. Der skal opvarmes mindre mængder vand. Det betyder mindre CO2-udledning og lavere energiomkostninger.
  • Topservice til salgssamtalen: Beregn kundernes besparelsespotentiale med EcoSmart-produkterne ved hjælp af hansgrohe vandspareberegneren. Den beregner, hvor hurtigt en investering i badeværelset tjener sig selv hjem. Bonus: Den kan også bruges i projekter, på hoteller og til offentlige områder med mange installationer.

Brusere med EcoSmart-teknologi – fakta og funktionsmåde

Video om EcoSmart-teknologien i hansgrohe bruserne.
Det daglige vandbehov i bruseren reduceres med op til 60 procent med EcoSmart; takket være en smart gennemstrømningsbegrænser, specielle stråledyser og tilsætning af luft. Mange EcoSmart hoved- og håndbrusere bruger kun 8 liter vand pr. minut, nogle af dem endda kun 6 liter. Og det er uanset, hvordan vandtrykket er. En "præcisions-O-ring" reagerer nemlig fleksibelt på vandtrykket og regulerer vandmængden.
EcoSmart-bruserne sparer på vandet.
"Præcisions-O-ring" i EcoSmart-håndbruser: Hvis vandtrykket er højt, reducerer den gennemløbsåbningen. Når vandtrykket er lavt, udvider den åbningen.

EcoSmart håndvaskarmaturer – fakta og funktionsmåde

Video om EcoSmart-teknologien i Hansgrohe armaturerne.

Spar på ressourcerne - med fornøjelse! Den smarte EcoSmart-teknologi reducerer vandforbruget til blot ca. 5 liter i minuttet ved 3 bar for alle AXOR og hansgrohe håndvaskarmaturer. EcoSmart+-produkter bruger endda kun 4 l/min. På den måde er der fokus på både vandforbruget og energi til opvarmning af vandet - uden komforttab.

EcoSmart-armaturerne sparer på vandet.
"Præcisionselastomer" i EcoSmart-armatur: Den reagerer på varierende vandtryk med en tilpasset diameter. Dermed spares der konstant vand ved hanen.

Privatkunder: Bæredygtighed og komfort i balance

Dine privatkunder sætter sikkert pris på en bæredygtig livsstil med et lavere forbrug af ressourcer og forbedret CO2-fodaftryk. Vis dem, hvordan EcoSmart-produkterne hjælper med at finde en balance mellem klimaansvarlighed og komfort. Ved at bruge en 8,5 liter håndbruser kan en familie på fire for eksempel spare 47.320 liter vand om året* – sammenlignet med en konventionel bruser, der bruger 15 l/min. Det gavner både klima og pengepung. Beregn de potentielle vand- og energibesparelser sammen med dine kunder ved hjælp af hansgrohe vandspareberegneren.

Spar på vandet i badet med hansgrohe EcoSmart.
Udvalgte armaturer i den nye serie Tecturis fås med den innovative EcoSmart+-teknologi, der begrænser vandgennemstrømningen til 4 l/min. CoolStart-teknologien sparer yderligere energi.

På projektområdet: Lave driftsomkostninger – tjener hurtigt sig selv hjem

Især i projektbranchen er vand- og energibesparelser afgørende kriterier for valget af produkter. I bygninger med mange badeværelser og toiletter (hoteller, offentlige steder osv.) mangedobles besparelsespotentialet, hvis der installeres EcoSmart-produkter. I og med at forbrugsudgifterne bliver reduceret så markant, kan investeringen ofte tjene sig selv hjem i løbet af blot et par måneder. Teknologien er automatisk integreret i alle hansgrohe og AXOR armaturer og mange brusere. Det giver hverken en dyrere eller mere besværlig montering. hansgrohe stiller en række komplette produktserier med brusere og armaturer med EcoSmart til rådighed for planlæggere og arkitekter, som gør det muligt at finde præcis det, der er brug for.

hansgrohe håndvaskarmaturer på hoteller.
EcoSmart-armaturer på hoteller: Driftsomkostningerne sænkes så meget, at investeringerne ofte tjener sig selv hjem i løbet af blot få måneder.

Et udvalg af EcoSmart-produkterne fra mærkerne AXOR og hansgrohe

*Eksempelberegningen er baseret på den antagelse, at personerne i husstanden tager brusebad i 5 min. om dagen i gennemsnit. Yderligere oplysninger om vandspareberegneren findes på hjemmesiden for forbrugere.

Hansgrohe SE kan ikke garantere for resultaternes nøjagtighed. Dette skyldes, at beregningen afhænger af mange uforudsigelige faktorer. Den er derfor ikke bindende.