/
Inspiration, rådgivning og testbrusebade

Stilfulde og spændende: vores WaterStudios i Aarhus og Tyskland

Her drejer det sig om rådgivning, begejstring og betjening: I Hasselager ved Aarhus og i vores WaterStudio i Schiltach præsenteres AXOR og hansgrohe armaturer, brusere og installationsteknik i badsituationer og ved vasken i virkelighedsnære miljøer. Ved vores tyske hovedkontor kan man endda prøve bruserne på egen krop i Showerworld, hvor man finder alle de nyeste bruseprodukter. 

WaterStudio i Hasselager ved Aarhus

I Hasselager kommer du og dine kunder helt tæt på de spændende produkter fra hansgrohe og AXOR.

Her viser vi både de velkendte og de allernyeste produkter frem, så du på nært hold kan lære dem at kende eller finde lige den bruser eller det armatur, der passer til din kundes smag og behov. 

I vores udstilling findes både brusere, designafløb, håndvask- og køkkenarmaturer samt tilbehør fra begge mærker. Også produkter i forskellige FinishPlus-overflader kan nærstuderes. Kom endelig forbi os for at samle inspiration - enten på egen hånd eller sammen med din kunde.

Samtidig danner WaterStudioet i Hasselager ramme om produktskolinger for forskellige kundegrupper, hvor der f.eks. kan være fokus på produktnyheder eller indbygningsinstallation med iBox Universal. Kontakt din lokale Hansgrohe salgskonsulent for at aftale nærmere.

Adresse og kontakt for besøg:

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Tlf. 86 28 74 00
info@hansgrohe.dk

Barrierefri adgang.

Aktuelle åbningstider:
Mandag
kl. 8.30-15.30
Tirsdag kl. 8.30-15.30
Onsdag kl. 8.30-15.30
Torsdag kl. 8.30-15.30​
Fredag kl. 8.30-14.00

Dog lukket på følgende dage: Alle danske helligdage, dagen efter Kristi himmelfartsdag, på grundlovsdag, uge 29-31 samt mellem jul og nytår. Torsdag den 22/12-22 lukker udstillingen kl. 12.

Vil du være helt sikker på, at vi har mulighed for at vejlede dig, er du meget velkommen til at ringe og aftale et tidspunkt med vores dygtige medarbejdere på tlf. 86 28 74 00.

Vores WaterStudio i Schiltach: Oplev AXOR og hansgrohe produkterne med alle sanser

I WaterStudio i Schiltach ved hovedsædet for Hansgrohe SE oplever gæsterne produkterne fra mærkerne AXOR og hansgrohe med alle sanser. Arkitekter, designere, sanitetsfagfolk, privatpersoner og familier: Alle besøgende får et indblik i badets og designets verden og det private badeværelses historie. Følgende står til rådighed: 

VVS-installatører, forhandlere, planlæggere og indretningsarkitekter kan også aftale et besøg sammen med deres kunder – så de får rådgivning direkte ved bad- eller køkkenprodukterne. Et andet plus for vores fagpartnere er muligheden for personaleundervisning på stedet. Rådgiverne fra AXOR og hansgrohe står til rådighed til dette formål, så dine medarbejdere får detaljeret viden om teknikken, designet og de forskellige produkter.


For aftaler om testbrusebade, individuel produktrådgivning for fagfolk og deres kunder og spørgsmål vedrørende oplevelsesverdenen i Schiltach kan du tage kontakt til vores WaterStudio-team.

Adresse og kontakt for besøg:

Hansgrohe SE
Hansgrohe WaterStudio
Auestr. 9
D-77761 Schiltach
Tlf.: +49 7836 51-3272 
aquademie@hansgrohe.com 

Barrierefri adgang.

Åbningstider

Find de aktuelle åbningstider på den internationale hjemmeside.

Aquademier og AXOR og hansgrohe showrooms i hele verden:

  • Water Studio i Clerkenwell, London, Storbritannien
  • Aquademie & Boutique, Singapore, Singapore
  • Johannesburg Centre of Inspiration, Johannesburg, Sydafrika
Oplev AXOR og hansgrohe: vores WaterStudio i Schiltach
Vores WaterStudio i Schiltach ved hovedsædet for Hansgrohe SE er en oplevelsesverden rundt om mærkerne AXOR og hansgrohe, bade og køkkener samt vand og design.

For designfans, indretningsspecialister, sanitetspartnere: AXOR i stilwerk i Hamborg

Det er den fremmeste adresse for design i metropolen ved Elben: stilwerk ved Hamborgs Fischmarkt. På et mere end 11.000 kvadratmeter stort areal præsenterer premium-mærker deres produkter inden for indretning, boligdesign og lifestyle i 28 forskellige stores. AXOR har udstillet mærkeprodukter på stedet siden 2017. Designmærket fra Hansgrohe SE præsenterer armaturer, brusere og tilbehør til luksuriøse bade og køkkener. Udstillingen omfatter en stor mangfoldighed af stile og design, som kan opleves via interaktive præsentationer og produktprøver. Her kan projektpartnere såsom arkitekter, planlæggere og sanitetsfagfolk lære produkterne og mærket bedre at kende. I stilwerk har gæsterne også mulighed for at modtage personlig rådgivning efter aftale. Et besøg i AXOR showroomet i stilwerk er altid en garant for en designoplevelse.

Adresse og kontakt for besøg:

stilwerk Hamburg
Große Elbstraße 68
D 22767 Hamburg . Tyskland
Tlf.: +49 15126342664
stefan.hoske@hansgrohe.com 

Åbningstider: 

  • Mandag til fredag: kl. 10:00 - 19:00
  • Lørdag: kl. 10:00 - 18:00
Oplev AXOR i design-hotspottet stilwerk i Hamborg.
AXOR badudstilling i stilwerk i Hamborg: Her kan fans af flot design og projektpartnere opleve AXORs store stilmangfoldighed.