/
Mere sikkerhed i badet – også for børn

CoolContact: kontrolleret føring af koldt vand

CoolContact-teknologien sørger for, at termostatkroppen ikke opvarmes. Den ekstra "indre" sikkerhed forhindrer smertefulde berøringer eller forbrændinger. Sikkerhed, der er til at tage og føle på: Termostatarmaturer med denne teknologi altid behagelige at røre ved. Derfor bliver brusebadet endnu mere sikkert og ubesværet – især for børn og ældre.

Gode argumenter for mere sikkerhed i badet

  • CoolContact gør termostaterne mærkbart sikre: Køleteknologien forhindrer, at termostatkroppen opvarmes. 
  • Egner sig ideelt til kunder med børn: Risikoen for forbrændinger på følsomme pilfingre elimineres.
  • Med en CoolContact-termostat er det ikke længere nødvendigt at holde sikkerhedsafstand til armaturet.
Børn i brusebad med en CoolContact-termostat.
Med CoolContact bruse- og kartermostater bliver bruseoplevelserne endnu mere sikre for hele familien.

Sikker regulering af termostatkølingen: Sådan fungerer det

​​​​​​​I CoolContact termostaten føres det kolde vand sådan ind i kroppen, at det strømmer forbi lige bag hele front- og oversiden. Det løber fra højre til venstre – i retning mod termostatkartuschen. Det varme vand ledes uden omveje fra vægtilslutningen ind i kartuschen. Det blandede vand løber, omgivet af koldt vand, ud af kartuschen, til højre hen til tuden, idet det løber forbi bagsiden og undersiden. Hos hansgrohe kalder vi det for: kontrolleret føring af koldt vand.
hansgrohe sikkerhedstermostat til børn.
Brusebade uden bekymringer: Med CoolContact-termostater kommer det varme vand slet ikke i nærheden af barnets hænder.

Ecostat E: ubesværede brusefornøjelser for alle

Den første hansgrohe termostat med den innovative CoolContact-køleteknologi var Ecostat E. Ekstra sikkerhedsfunktion: SafetyStop for indstillelig temperaturbegrænsning. Dermed forhindres det pålideligt, at der ved et uheld kommer for varmt bruse- eller badevand ud. Ecostat E-termostaten i det flotte design er også ideel til flergenerationsbadet på grund af den tydelige markering og de betjeningsvenlige greb.. Ecostat E kartermostaten med CoolContact modtog en Red Dot Award i 2019.
hansgrohe kartermostat med beskyttelse mod skoldning.
CoolContact beskytter børnehænderne. For ældre og personer med fysisk handicap er der heller ikke fare på færde, hvis de famler lidt usikkert efter grebene.

Croma E og Ecostat E med CoolContact: et ideelt valg til familiens badeværelse

Ønsker din kunde moderne udstyr til familie- eller flergenerationsbadet til en attraktiv pris? Så kan du anbefale ham eller hende en både sikker og harmonisk kombination fra hansgrohe: bruselinjen Croma E med Ecostat E. Betjeningen af Croma E er let som en leg og børnesikker takket være CoolContact. I øvrigt: Den solide hansgrohe bruserklassiker Croma fås nu i et nyt, flot design.
Croma E showerpipe med sikkerhedstermostat Ecostat E.
Afslappede karbade: En Croma E Showerpipe med sikkerhedstermostaten Ecostat E er et fortræffeligt valg for kunder med børn.

Produkter med CoolContact-teknologi