/
Prisvindende kvalitet, stor bruseglæde

Rainfinity med PowderRain: Velkommen til en ny æra inden for bruseoplevelser!

Rainfinity skaber vidunderlige bruseoplevelser og er en sensation blandt wellness- og designelskere. Fordi bruserne forkæler kroppen med mikrofin PowderRain. Fordi designet overbeviser med elegante former, integrerede hylder og en tiltalende farvepalet. Uanset om det er en mat hvid håndbruser eller en skulderbruser i børstet bronze PVD: FinishPlus-overfladerne er flotte highlights i badeværelset.

Forskellige installationer til stor bruseglæde – dine argumenter

  • Rainfinity brusere giver dyb afslapning med PowderRain. Brugeren indhylles af fine, støjsvage mikrodråber fra top til tå og kan glemme alt omkring sig. 
  • Rainfinity er bruseprodukter i absolut premium-kvalitet. Skulderbruser eller hylde: hansgrohes Rainfinity-linje giver dig allround-komfort i brusebadet med de bedste materialer. Den er trendskabende inden for minimalistisk badeværelsesdesign – og er et trækplaster for din succesfulde forretning.
  • Rainfinity byder på løsninger til alle installationstyper: frembygget eller i de indbyggede varianter til 1-5 udtag.
  • Ingen anden hansgrohe produktlinje er blevet belønnet med så mange designpriser: iF GOLD AWARD, Red Dot: Best of the Best, Iconic Award: Innovative Architecture (best of the best) og Iconic Award: Innovative Interior (best of the best).
  • Med FinishPlus-overflader i høj kvalitet og attraktive farvevarianter kan dine kunder sætte individuelle accenter i badeværelset – også uden omfattende renovering.
Rainfinity fra hansgrohe med PowderRain.
Lær Rainfinity at kende: Det innovative design-brusesortiment, der kommer til at tiltrække dine kunder som en magnet. Det har aldrig været skønnere at opholde sig i regnen.

Rainfinity: Individuelle bruseprodukter til moderne indretninger

Med moderne overflader og diskret strukturerede stråleskiver bringer Rainfinity bruserne mere hygge ind i badeværelset. Forskellige FinishPlus-overflader gør designet individuelt. En Rainfinity bruser i mat sort eller børstet sort krom PVD er i sig selv et blikfang. Når alle komponenterne i bruseren har den samme overflade, bliver badeværelsesdesignet sammenhængende og stilfuldt fra A til Å.

Afslappende brusebade med Rainfinity brusernes PowderRain

Select håndbruserne gør indtryk med tre stråletyper. Puristisk smuk: Den geometriske stavhåndbruser, som hansgrohe også leverer i porter- eller brusersæt. Vores hovedbruser med hældningsvinkel har en vægtilslutning, der overflødiggør brusearmen. Under skulderbruseren forbliver ansigtet og håret tørt, og samtidig fungerer den som en praktisk hylde. 

Showerpipe: Kan hurtigt monteres på eksisterende tilslutninger

Med Showerpipe brusesystemet får du den enkleste vej til enestående Rainfinity-bruseoplevelser med PowderRain. Den tiltaler en endnu større målgruppe, for det frembyggede alt-i-et-system er samlet på forhånd og monteres på eksisterende tilslutninger. Showerpipen fås med større eller mindre hovedbruser samt i overfladevarianterne mat hvid, mat sort og krom. Stigerørets slanke elegance overbeviser selv de mest kravbevidste designfans. Den matte eller skinnende termostat harmonerer smukt med hoved- og håndbruser, mens den integrerede hylde giver mere opbevaringsplads.

Rainfinity Showerpipen i detaljer

Nye bruseprodukter til individuelt badeværelsesdesign

Saml Talisman-point med Rainfinity

Der er endnu en fordel! I emballagen finder du en QR-kode, der giver VVS-installatører Talisman-point, som kan veksles til skønne gaver.

Det er let og gratis at tilmelde sig, downloade app'en og gå i gang med at samle Talisman-point.

Til Talisman-præmieprogrammet