/
Select – din brusefornøjelse

Select: intuitiv styring af vandet

Det er ofte nemmere at trykke end at dreje. Select er navnet på teknologien, hvor en lille knap sørger for stor komfort i hjemmet. Hvad enten det er i badet eller køkkenet: Produkter med Select-knappen gør styringen af vandet intuitiv og reducerer armaturdesignet til det væsentlige. 

Gode argumenter for Select: intuitiv, flot, effektiv

Styring af vandet med et tryk på knappen: Det er Select. I brusebadet, i badekarret og ved hånd- eller køkkenvasken. Kunder på tværs af generationerne glæder sig over mere komfort og præcis vandstyring. Select-knappen letter mange rutiner i hverdagen og er også ideel for børn, ældre mennesker og personer med fysisk handicap.
  • I brusebadet og ved badekarret kan kunden skifte stråletype med et klik på hånd- og hovedbruserne. Med Select-termostaten kan man åbne og lukke for vandet for op til fem forbrugere.
  • Ved håndvasken åbner og lukker Select-knappen for vandet på armaturet. Med et klik åbner du for vandet, med et nyt klik sørger du for, at vandstrømmen stopper igen. Det er ikke kun betjeningen, der er reduceret til det væsentlige, men også designet. 
  • Ved køkkenvasken kan du hurtigt stoppe vandet via Select-knappen på armaturet eller kanten af vasken og åbne for det igen. En ergonomisk finesse til målrettet brug af vand og fleksibelt arbejde i køkkenet.

Betjening af brusere med Select – brusefornøjelse med et tryk på en knap

Skift stråletype, eller skift mellem hånd- og hovedbruseren: Select-knappen er et yderst komfortabelt betjeningselement i bruseren. Stabiliteten er dokumenteret i en belastningstest over længere tid med 90.000 aktiveringer. På håndbruserne er stråleomstillingen så nem som aldrig før med Select. Der er tre forskellige stråletyper – fra blid til kraftig. Omskifterknappen sidder på det ergonomiske greb, hvilket gør det muligt at skifte stråle med kun én hånd. Select-princippet styrer også hovedbruserne. Opkvikkende eller blid? Du skifter direkte mellem stråletyperne i midten af stråleskiven. Det hele foregår mekanisk.
Raindance Select håndbruser med betjeningsknap til stråletyperne.
Brusebade med mere komfort og brugervenlighed: På Select-brusere kan kunderne bekvemt vælge stråletypen med et tryk på en knap.

Styring af brusebadet med Select: flotte og berøringsvenlige termostater    

Select-termostaterne har et elegant udseende og en imponerende performance. Der kan styres op til fem forbrugere på samme tid på en bekvem måde. Desuden har alle generationer glæde af de letforståelige, slidfaste symboler. Select-knapperne pryder de frembyggede termostater, hvor der kan åbnes og lukkes for forbrugerne på forsiden.

På de flade, indbyggede termostater kommer Select-knapperne optimalt til deres ret. De gennemtænkte vandstyringer kan integreres perfekt i rummet og fryder øjet med deres minimalistiske design. Endnu mere komfort: På AXOR ShowerSelect og hansgrohe RainSelect er termostaten, porter-bruserholderen og slangetilslutningen integreret direkte. 

 
Indbyggede styringer med Select-teknologi.
Maksimal reduktion og høj performance: Det indbyggede termostatmodul AXOR ShowerSelect til to forbrugere.

Betjening af armaturer med Select – designkvalitet, der er reduceret til det væsentlige

Select-knappen på armaturet sørger for ultimativ betjeningskomfort ved håndvasken. Her er trykknappen placeret oven på armaturet. Kunden kan derfor bekvemt starte og stoppe vandstrømmen. Temperaturen reguleres ved at dreje samme knap. Den innovative vandstyring har ingen greb og skaber en ny æstetik i badet.
Talis Select håndvaskarmatur med Select-teknologi.
Minimalister elsker armaturerne med Select! Dette Talis Select armatur har slet ikke noget betjeningsgreb. Man åbner og lukker ganske enkelt for vandet med et tryk på en knap.

Køkkenarmaturer med Select – ergonomisk og præcist workflow    

Select er et blikfang alle steder, hvor der strømmer vand. Naturligvis også ved køkkenvasken. Kunden indstiller den foretrukne temperatur på forhånd på grebet, og Select sørger derefter for en komfortabel betjening. Med Select kan vandstrømmen standses helt præcist under arbejdet i køkkenet og startes igen: enten på selve armaturet eller via et Select-betjeningsmodul på kanten af vasken.
Ved køkkenvasken imponerer Select-elementerne med den bekvemme og nøjagtige styring af vandstrømmen. Direkte på armaturet eller fra kanten af vasken.

Select-teknologien er også en opskrift på succes i køkkenet:
  • Komfortabel betjening – optimeret brug af vandet.
  • Under arbejdet i køkkenet kan du til enhver tid afbryde vandstrømmen og åbne for den igen. Klik = pause, klik = vandet strømmer igen.
  • Selv fyldningen af store beholdere klares med kun én hånd ved hjælp af udtræksbruseren og Select-knappen.
  • Den ergonomiske konstruktion gør det også muligt at styre vandet med armen, håndryggen eller albuen. Det er legende let. Du har hænderne fri, og armaturet forbliver rent.

Udvalgte produkter med Select-teknologi