Nyhederne fra hansgrohe

Her får du overblik over vores nyeste idéer, funktioner og design. På siderne herunder finder du salgsargumenter, online præsentationer, brochurer, produktinformation og information om sikker og korrekt montering.

Køkkenkombination
Køkkenet er centrum for dagligdagen: Her laver vi mad, vi spiser, griner og lever. De nye håndvaske og armaturer er en æstetisk nydelse og gør arbejdet endnu lettere. På badeværelset kan vi trække os tilbage og slappe af – hansgrohe forvandler med de nye brusere og armaturlinjer det daglige møde med vand til en uforglemmelig oplevelse.
Kvinde i brusebad med hansgrohes PowderRain-hovedbruser.
Så behagelig kan teknologi være: hansgrohe har udviklet stråletypen PowderRain for at skabe de dejligste øjeblikke med vand. Dine kunder kommer til at elske denne blide bruseoplevelse.
hansgrohe Unica Comfort som komplet løsning.
Ny sikkerhed i badet: Unica Comfort bruserserien sørger for bedre støtte, sikkerhed og komfort i bruser og kar.
Kvinde med Select-knap fra Hansgrohe

Nye hoved- og håndbrusere med tre stråletyper. Ny generation af frembyggede termostater med smart omskifterknap. Nye Showerpipes med styring via tryk på knappen

Rainmaker Select-hovedbruser, kvinde.

Styr vandet med et tryk på en knap på badet og i køkkenet: Med XXL-hovedbruseren Rainmaker Select, Showerpipes og ShowerTablets kan dine kunder skabe deres egen bruserfornøjelse med et tryk på en knap - og opdage bruseglæde i helt nye dimensioner. Ved håndvaskarmaturet Talis Select smelter form og funktion nu sammen med et tryk på knappen, og i køkkenet forvandler arbejde sig til fornøjelse med Metris og Talis Select køkkenarmaturer.

Kvinde med Croma Select håndbruser
Croma har gennemgået et skifte: til endnu mere komfort ved hjælp af den smarte Select-teknologi. Croma Select sortimentet overbeviser tilmed med sit nye design.
Hansgrohe Crometta-håndbruser.

De yderst sparsommelige løsninger til hotel- og privatbade: Det nye Crometta-sortiment har en lavere anskaffelsespris og et lavere forbrug. 

Mere om produkterne fra hansgrohe

hansgrohe katalog PDF 7,8 MB

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>