/
Badeværelsesnyheder i 2021 fra hansgrohe, for eksempel Pulsify brusere.

hansgrohe – Meet the beauty of water

Hjemmet får for tiden en helt ny betydning. Vi har alle fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at føle sig veltilpas i det private rum. Vi har brug for områder i hjemmet, hvor alting er gennemtænkt, og hvor vi kan nyde flot design af høj kvalitet. hansgrohe betragter det på én og samme tid som bekræftelse af vores filosofi og som vejviser for fremtiden: Vi er på rette vej og forbliver ved din side – både digitalt og fysisk. 

Aqittura M91

er navnet på de nye køkkenarmaturer, der filtrerer, afkøler eller mineraliserer vandet. Endda med mulighed for at tilsætte lidt eller meget brus.

mere om Aqittura

Rebris

er navnet på en ny serie af badarmaturer i krom eller mat sort og i kantet eller afrundet formsprog. Et enkelt, slankt design med fokus på bæredygtige teknologier.

mere om Rebris

Pulsify

er navnet på den herligt vitaliserende bruserfamilie, der fremtryller en mikrofin PowderRain på badeværelset.

mere om Pulsify
Badeværelsesnyheder i 2021 fra hansgrohe: Pulsify.

Vivenis 

er navnet på den elegante armaturlinje, som skaber et vandfald ved håndvasken. Med det fløjlsbløde, brede strålemønster sørger Vivenis for utallige velværeøjeblikke.

mere om Vivenis
Badeværelsesnyheder i 2021 fra hansgrohe: Vivenis.

Finoris

er navnet på den banebrydende innovation med udtræksbruser og to stråletyper, som gør alle rutiner i badet mere stilfulde, fleksible og sjove.

mere om Finoris
Badeværelsesnyheder i 2021 fra hansgrohe: Finoris.

RainDrain

er navnet på afløbsrenderne, der sørger for perfekt afløbsteknik i brusebade i gulvniveau – og som skaber farvemæssig harmoni i hele badet.

mere om RainDrain
Badeværelsesnyheder i 2021 fra hansgrohe: RainDrain.

DogShower

Sund og velplejet pels uden stress: Med tre stråletyper og behagelige silikonedyser sørger hansgrohe DogShower for rolig og grundig rengøring af familiens hund.

DogShower fra hansgrohe fås i forskellige overflader: pink, sort, hvid og petrol. Alle farver er matte for at forhindre, at hunden bliver bange for spejlinger eller lysreflektioner.

Mere om DogShower

Badeværelsesnyheder i 2021 fra hansgrohe: DogShower til din hund

Lær flere hansgrohe nyheder at kende

Andre nyheder til hjemmet, der emmer af liv

Usædvanlige looks, ultimativ brugervenlighed, højeste kvalitet. Her kan du kaste et blik på vores samlede nyhedssortiment:

  • Badeværelsesnyheder i 2021 fra hansgrohe: Brochure.

    hansgrohe produktnyheder 2021

    Din internationale brochure med vigtige informationer og billedmateriale. Oplev det nyeste bad- og køkkensortiment fra premium-mærket hansgrohe. Bemærk at lanceringsdatoer i brochuren kan afvige fra de datoer, der gælder i Danmark.

    download her (PDF, 15 MB)