Arkitekter og bygherrer ved planlægning og specifikation af et byggeprojekt.

Internationale produkt- og bygningscertifikater

Kvalitetsstandarder og miljøstandarder opfyldes

Vand er et næringsmiddel, og derfor sikrer standarder på globalt plan forbrugerbeskyttelsen. Vand er ligeledes en begrænset ressource, som er beskyttet ved standarder for miljøbeskyttelse og energibesparelse. Nøgleordene på internationalt plan er: ressourcebesparende byggeri og „grønne“ bygninger. Sikkerhedsaspekterne og handelsbetegnelserne er integreret i mange certifikater.

Hansgrohe har fået bekræftet overholdelsen af kvalitets- og sikkerhedsstandarder for sine produkter på globalt plan gennem certifikater. Da standarderne varierer fra land til land, er det af og til svært for planlæggere og arkitekter at beholde overblikket. Nogle gange er disse standarder obligatoriske, andre gange frivillige.

Her har du et overblik over de vigtigste certificeringer, som du eventuelt skal fremlægge i forbindelse med udbud til anvendelse af vores produkter. Derudover: en liste over de internationale bygningscertificeringer og vandsparekrav til download.

Din objektrådgiver giver yderligere oplysninger.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>