AXOR Citterio E

Download Flash Player her (linked)

Nyhederne fra mærket AXOR

Oplev highlights til det luksuriøse brusebad og en radikalt puristisk badkollektion. AXOR viser vejen til dit nye drømmebad med nye brusere og armaturer til håndvask, kar og brus. 

Bemærk: Nogle af de nye produkter herunder kan endnu ikke købes i Danmark. Læs mere om planlagt lanceringstidspunkt under den enkelte nyhedspræsentation.

AXOR ShowerHeaven hovedbruser.
Avantgarde design møder innovative teknologier. Bruseren bliver et sted for fascinerende vandoplevelser. De nye AXOR bruserprodukter og armaturer er et nonplusultra i bruseren. Ren perfektion: AXOR ShowerHeaven 1200. Med ny stråletype. Eller AXOR hovedbruser 350. Unik i alle dimensioner.
AXOR Uno håndvaskarmatur.

Med sin røroptik står badkollektionen AXOR Uno for den fuldendte klarhed: radikalt funktionel og i sit design reduceret til det væsentlige: De cylindriske-geometriske elementer er retvinklede eller blidt svungne. AXOR Uno omfatter produkter til håndvask, bruser og badekar. 

AXOR ShowerSelect i brusebadet.
De nye AXOR ShowerSelect termostater til indbygning forener en komfortabel betjening med materialer af høj kvalitet og kan kombineres med andre AXOR kollektioner på en stilsikker måde. Med en iBox universal er installationen nem som altid.
AXOR Montreux armaturer

Kollektionen AXOR Montreux er et udtryk for traditionerne omkring århundredeskiftet. Opbruddets og fremskridtets tid i starten af det 20. århundrede. Bruserne og armaturerne minder om designet for de første industrielt producerede armaturer nogensinde. Oplev de nye varianter i den autentisk-klassiske badkollektion med moderne betjeningskomfort. 

AXOR Starck V armatur med vandhvirvel.

20 år efter lanceringen af den revolutionære kollektion AXOR Starck skrives der videre på succeshistorien om samarbejdet mellem AXOR og Philippe Starck. Det første glasarmatur fra mærket AXOR gør vandets vitalitet synlig og til en oplevelse i form af en hvirvel. 

Mere information om de nyeste AXOR produkter:

AXOR nyheder 2017 PDF 2,3 MB

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>