AXOR Citterio E

Download Flash Player her (linked)

Nyhederne fra mærket AXOR

Oplev highlights til det luksuriøse brusebad og en radikalt puristisk badkollektion. AXOR viser vejen til dit nye drømmebad med nye brusere og armaturer til håndvask, kar og brus. 

Bemærk: Nogle af de nye produkter herunder kan endnu ikke købes i Danmark. Læs mere om planlagt lanceringstidspunkt under den enkelte nyhedspræsentation.

AXOR ShowerHeaven hovedbruser.
Avantgarde design møder innovative teknologier. Bruseren bliver et sted for fascinerende vandoplevelser. De nye AXOR bruserprodukter og armaturer er et nonplusultra i bruseren. Ren perfektion: AXOR ShowerHeaven 1200. Med ny stråletype. Eller AXOR hovedbruser 350. Unik i alle dimensioner.
AXOR Uno håndvaskarmatur.

Med sin røroptik står badkollektionen AXOR Uno for den fuldendte klarhed: radikalt funktionel og i sit design reduceret til det væsentlige: De cylindriske-geometriske elementer er retvinklede eller blidt svungne. AXOR Uno omfatter produkter til håndvask, bruser og badekar. 

AXOR Montreux armaturer

Kollektionen AXOR Montreux er et udtryk for traditionerne omkring århundredeskiftet. Opbruddets og fremskridtets tid i starten af det 20. århundrede. Bruserne og armaturerne minder om designet for de første industrielt producerede armaturer nogensinde. Oplev de nye varianter i den autentisk-klassiske badkollektion med moderne betjeningskomfort. 

AXOR ShowerSelect i brusebadet.
De nye AXOR ShowerSelect termostater til indbygning forener en komfortabel betjening med materialer af høj kvalitet og kan kombineres med andre AXOR kollektioner på en stilsikker måde. Med en iBox universal er installationen nem som altid.
AXOR One brusestyring.

AXOR One termostatmodulet giver fuld værdi til fans af minimalisme i bruseren. Alle funktioner er reduceret til én central betjeningsenhed. Takket være Select-teknologien kan der helt intuitivt vælges op til tre brusere.

Miljø med AXOR Citterio E.
Den tredje badkollektion, der er udviklet i et samarbejde mellem AXOR og Antonio Citterio, står for tidløs elegance, detaljer af høj kvalitet og en forbløffende kombinationsalsidighed. Dette skaber de bedste forudsætninger for en ny klassiker.
AXOR Citterio Select køkkenarmatur i funktion.

Den succesfulde Select-teknologi er nu også at finde i to elegante, nye AXOR Citterio køkkenarmaturer: De, der elsker god smag, oplever større bevægelsesfrihed ved køkkenvasken takket være den intuitive Select-knap.

AXOR Starck V armatur med vandhvirvel.

20 år efter lanceringen af den revolutionære kollektion AXOR Starck skrives der videre på succeshistorien om samarbejdet mellem AXOR og Philippe Starck. Det første glasarmatur fra mærket AXOR gør vandets vitalitet synlig og til en oplevelse i form af en hvirvel. 

Mere information om de nyeste AXOR produkter:

AXOR nyheder 2017 PDF 2,3 MB

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>