Hansgrohe ComfortZone Finder.

Download Flash Player her (linked)

ComfortZone Finder: det praktiske værktøj til din rådgivningssamtale. Vælg armaturhøjde – og afprøv den med de fire produktlinjer Metris, Talis, Focus og Logis.

ComfortZone: fremragende betjeningskomfort

Jo højere armaturet er, desto mere plads er der mellem tud og vask

Hansgrohes armaturer med "ComfortZone" sikrer en bemærkelsesværdig brugervenlighed ved håndvasken og køkkenvasken. Disse modeller har generøse dimensioner, funktionerne er raffinerede, og designet er fremragende. Hansgrohes opfindere og designere har præsteret et fantastisk arbejde. Vis dine kunder det nye storstilede design. Skab større frihed for dem!

ComfortZone – dine bedste argumenter samlet: 

  • Høje, delvist svingbare armaturer for større bevægelsesfrihed: for eksempel til at vaske hår ved håndvasken eller fylde store beholdere ved vasken.
  • Til opsats- eller indbygningsvask, vaskeskål eller håndvask: Hansgrohes ComfortZone skaber individuelle og skræddersyede armaturløsninger. På den måde kan du komme med anbefalinger om stilsikre, stænkfri kombinationer af armatur og håndvask til alle kunder.
  • Maksimal vandfornøjelse med intelligent reduceret vandforbrug

Hansgrohes ComfortZone

Billeder

Med håndvaskarmaturer fra Hansgrohe-linjerne Metris, Talis og Focus (stilretning Modern).

Komfortvidunder ved håndvasken og køkkenvasken

Billeder

Nye bad- og køkkenarmaturer for større frihed og brugervenlighed

Få mere at vide om ComfortZone og Metris, Talis og Focus:

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>