Hansgrohe DNA, RedDot vinder

Priser fra hele verden vist som en DNA-streng, der kobler design sammen med Hansgrohe. Philippe Grohe, direktør for mærket AXOR, tager også jævnligt imod priser såsom den anerkendte Red Dot Design Award (billedet til højre).

Hansgrohe er mester i badeværelsesdesign

Flere end 500 internationale udmærkelser

Designkvalitet hører til den tyske armatur- og bruserproducents prisvindende DNA. Det er også godt for dig, for priserne, der tildeles af uafhængige juryer, understreger virksomhedens høje kvalitetskrav. Priserne er et pålideligt kompas, når du skal vælge fremragende produkter, der imponerer både teknologisk og æstetisk. Således har armatur- og bruseproducenten fra Schwarzwald flere gange vundet "Red dot – Best of the Best Design Award", "iF Gold Product Design Award" og nu tre år i træk også "Designpreis der Bundesrepublik Deutschland". Det er den højeste officielle designudmærkelse i landet og anses for at være "prisernes pris"..

iF erklærer Hansgrohe som førende inden for design i branchen

"iF awards“ fra International Forum Design (iF) er et af de vigtigste kvalitetsstempler for produkt- og designkvalitet i hele verden. Hansgrohe SE tilhører regelmæssigt vinderne i denne konkurrence. Siden 2008 har det uafhængige institut også udgivet en liste, der giver et billede af virksomhedernes succes i designkonkurrencen om "iF award“: Her ligger Hansgrohe SE lige nu på en 6. plads blandt ca. 2.000 firmaer. Firmaet ligger for eksempel foran topmærker som Apple, BMW og Siemens og er nummer et i sanitetsbranchen. 

Også designerne er i top

Højeste karakter fra Nordamerika til det fjerne østen: For Hansgrohe og AXOR er det en bekræftelse af en konsekvent kurs – produktinnovation og design forøger badets komfort og funktion. Juryen fra tidsskriftet "Euro" bekræftede i 2009, at Hansgrohe SE satser på crème-de-la-crème når det gælder de eksterne designere: Fire af verdens 25 bedste designere samarbejder med Hansgrohe og AXOR. I den aktuelle "iF position designere" ligger Tom Schönherr og Andreas Haug på en sjetteplads. De har med deres firma "Phoenix Design" sat sit præg på Hansgrohes mærkeimage og er langt det mest fremgangsrige tyske designerteam. 

Få mere at vide om vores kreative hjerner.

Hansgrohe: Nr. 1 i sanitetsbranchen
Billeder
  • reddot design award best of the best
  • iF Design Award 2015
  • Boligmagasinet Design Award 2011
  • iF Gold Award 2015
  • Wallpaper Design Award
  • Design Plus
  • Focus Open 2014 Gold
  • German Design Award Winner 2015
  • Elle Deco International Design Award
  • interior innovation award 2015 Best of Best

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK