Børn ved vasken med Hansgrohe-armatur.

LivingKitchen 2017 i Köln

LivingKitchen i Köln er den internationalt førende messe for køkkentendenser. Her bliver der præsenteret tekniske innovationer og aktuelt design. Fra den 16. til 22. januar kan professionelle planlæggere, arkitekter og designere opleve nyhederne fra mærket hansgrohe, der giver højere effektivitet i køkkenet. På publikumsdagene den 20. til 22. januar kan forbrugerne også lade sig inspirere. Parallelt hermed afholdes indretningsmessen imm cologne 2017.

hansgrohe kommer med aktuel information allerede før LivingKitchen, under og efter messen på mærkets website og på hansgrohes kanaler på de sociale medier .

Mød hansgrohe i hal 5.2., stand B 030.

Social Media Tag Cloud.
Hansgrohe bruger de sociale medier Facebook, Twitter & co. aktivt. Under messen viser disse kanaler: hvad der sker hos Hansgrohe i hal 5.2., hvordan vores nyheder kan opleves på en sanselig måde, hvad de besøgende siger.

Læs mere om hansgrohes smarte løsninger til køkkenet her. Messebilleder og andet offentliggør hansgrohe på Pinterest og Facebook. Eller find inspiration i vores præsentation af den aktuelle boligtendens: åbent køkken. Og ikke mindst: Hold dig orienteret med Hansgrohes tweets på Hansgrohes Twitter-kanal.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK