Hansgrohe-bruser.

Download Flash Player her (linked)

Projektvirksomhed med Hansgrohe – det rigtige valg

Vores ønske er et vellykket projekt for dig: Hansgrohe er en pålidelig partner lige fra koncept til realisering. Vores produkters høje kvalitet giver dig sikkerhed i forbindelse med gennemførelsen af dit projekt – og mere til. Udnyt fordelene med Hansgrohes individuelle rådgivning, vores knowhow og vores mange services til opnåelse af et vellykket projekt.

Stærke argumenter for en planlægning med Hansgrohe

Produktionsmedarbejder med stråleskive.

Kvalitet

Hansgrohe er kendetegnet ved tysk knowhow og den højeste produktionskvalitet: for produkter med lang levetid, som giver en vedvarende nytteværdi og samtidig er nemme at installere. Brug desuden Hansgrohes designkvalitet som argument i forbindelse med din planlægning.
Raindance-håndbruser med Select-knap.
Vores innovationer skaber en reel merværdi, som overbeviser kunder i hele verden. De forskellige kvalitetsmærkater står således for trendsættende teknologier og argumenter om bæredygtighed, som bliver af stadig større betydning inden for projektvirksomheden.
Det indre af et Hansgrohe-armatur.
Hansgrohes innovationer såsom EcoSmart hjælper med at udnytte naturens ressourcer bedst muligt og overbeviser de miljøbevidste kunder. Udnyt de mange innovative komfortkendetegn ved vores produkter for at opnå succes med dit projekt.
Designvinder på scenen.
Vores produkter vinder hvert år priser for den vellykkede kombination af funktion og æstetik, som på harmonisk vis integreres i forskellige stilverdener og er det perfekte supplement til dit projekt.
Overfladevarianter for et armatur.
Opfyld kundens krav med en række individuelle løsninger i manufakturkvalitet. De skræddersyede produkter, hvor du selv specificerer dine høje individuelle krav over for vores fabrik, opfylder ønsket om et helt unikt design.
Armatur og komponenter.
Alle reservedele til vores produkter kan stadig tilkøbes efter 10 år. Herved undgår du en komplet udskiftning og skaber således sikkerhed omkring din investering.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>