Crometta-håndbruser i hvid/krom

Download Flash Player her (linked)

Crometta – nyt design, mere effektiv

De yderst sparsommelige løsninger til hotel- og privatbade – perfekte ved renoveringsarbejde

Crometta er Hansgrohes brusersortiment, der sikrer vand- og energibesparelser og samtidig et smukt design – og dette til en attraktiv pris. Det nye Crometta-produktsortiment består af hånd- og hovedbrusere, brusersæt og Showerpipes og er ideelt til projektvirksomhed. EcoSmart-varianterne betyder, at Crometta-bruseprodukterne i stadig højere grad opfylder retningslinjerne for bæredygtigt byggeri og istandsættelse.

De bedste argumenter for den nye Crometta-bruserfamilie:

 • Ressourcevenlig Hansgrohe EcoSmart-teknologi.
  Specielle stråledyser og en gennemstrømningsbegrænser nedbringer håndbrusernes vandforbrug til hhv. 9 l/min og 6 l/min (Crometta Green) og hermed også energiforbruget ved varmtvandsproduktionen. Hovedbruserne forbruger i gennemsnit 9 l/min i EcoSmart-varianten.
 • Hansgrohe-design.
  Bruser-bestselleren Crometta har fået nyt design i samarbejde med Phoenix Design. De ergonomiske håndbruseres attraktive design i hvid og krom (Ø 100 mm stråleskiver) efterlader et moderne indtryk – og passer harmonisk ind i ethvert badmiljø. En rund 1jet-hovedbruser er med sin Ø 240 mm-stråleskive dejligt stor. En nyhed inden for dette prissegment: Crometta-hovedbruseren (24 x 24 cm) med det firkantede formsprog.
 • Hansgrohe-premiumkvalitet til en god pris.
  Bruserne er robuste og pålidelige. De virker som det sikre valg til inventar på hotelbade i hobetal. Planlæggere og arkitekter overbeviser deres kunder med det fremragende forhold mellem kvalitet og pris.
 • Velværehåndbrusere med integreret strålejustering.
  Crometta-håndbruserne sikrer brusefornøjelse med op til to stråletyper: med stråletypen „Rain“ (blid regn) eller „IntenseRain“ (kraftfuld regn). Det er utrolig nemt at vælge stråletype ved at dreje stråleskiven.
 • Bredt sortiment med et omfattende produktudvalg.
  Crometta dækker over et utal af forskellige designmuligheder. Udnyt det til fulde! Alle håndbrusere findes også som brusersæt. Sortimentets Showerpipes tilbyder en lang række attraktive installationsløsninger til kar, bruser eller renoveringsarbejde med firkantede eller runde hovedbrusere. Har kunden brug for reservedele eller er i gang med at renovere? Crometta er førstevalget blandt de sparsommelige og prisattraktive produkter.

Det nye Crometta-brusersortiment

Billeder

ser strålende ud – og overbeviser alle de steder, hvor målet er vand- og energibesparelser.

 • Hansgrohe Crometta-håndbruser.
 • Hansgrohe Crometta-håndbruser 1jet.
 • Crometta-håndbruser Vario med to stråletyper.
 • Hansgrohe Crometta S 240-hovedbruser rund.
 • Hansgrohe Crometta E 240-hovedbruser kvadratisk.
 • Hansgrohe Ecostat 1001 CL termostat.
 • Crometta E 240 Showerpipe, Crometta S 240 Showerpipe.
 • Hansgrohe Metaflex-bruserslange.

Højeste standard inden for gennemstrømningsmængde og energieffektivitet

Vigtigt for planlæggere og arkitekter: Hvis det afgørende på sanitetsområdet er vand- og energibesparelser – f.eks. i forbindelse med bygningscertificeringer – er Hansgrohes Crometta-modeller med sin lave vandgennemstrømning det perfekte valg. Disse ressourcevenlige brusere opfylder takket være EcoSmart alle kriterier, hvad angår certificeringer inden for bæredygtigt byggeri og istandsættelse, herunder DGNB, BREEAM og LEED. Navnlig i bygninger med mange badeværelser – f.eks. på hoteller – betyder hver eneste sparede liter en nedbringelse af driftsomkostningerne.

De konkrete omkostninger: Nu er det muligt at beregne sparepotentialet med Hansgrohes vandspareberegner!

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>