Termostatmodul AXOR One med tre paddles.

Download Flash Player her (linked)

AXOR One – All in One

Termostatmodulet til minimalisterne

AXOR One er et termostatmodul til brusebadet, som med sin enkelhed, flade form og størrelse skaber en ny oplevelse af rummet i brusebadet: De anvendte knapper er store, formen er flad og let afrundet. Alle funktioner er reduceret til én central betjeningsenhed. Takket være det minimalistiske design udgør det nye Shower-program en invitation til badfagmænd til at udnytte deres muligheder fuldt ud, når de planlægger og skaber individuelle bruseløsninger. 

Brusekomfort ved hjælp af betjeningsvenlig Select-teknologi

AXOR One kommer fra London-designerne Edward Barbers & Jay Osgerbys hænder. Deres kendetegn er interaction design-filosofien: Designet styres af brugerens interaktion med genstanden. Funktionsprincippet fokuserer derfor på tryk i stedet for drej. Alle funktioner er nemme og intuitive at styre med fingeren, hånden eller albuen – takket være de store knapper. Bag disse gemmer den populære Select-teknologi sig.

Det funktionelle overblik:

  • Termostatmodulet er udstyret med op til tre knapper. Disse bruges til at styre de enkelte funktioner i brusebadet eller ved karret. Funktionerne kan enten aktiveres separat eller på samme tid.
  • Vandmængdereguleringen er integreret på en intelligent måde. Det slanke greb skubbes målrettet mod højre, når man ønsker at reducere vandmængden trinvis til Eco-mængden på 50 % af normalvolumen.
  • Temperaturen styres præcist med det centralt placerede cylindriske greb og begrænses ved hjælp af temperaturspærren til 40 °C.

Masser af kombinationsmuligheder

AXOR Ones reducerede design betyder, at de kan kombineres med alle AXOR brusere og passer ind i de forskellige bruseløsninger. Seks produktvarianter, herunder termostatmoduler til én, to eller tre funktioner, samt 15 AXOR FinishPlus overflader gør det muligt for dig at opfylde individuelle badønsker.

Yderligere oplysninger om AXOR One

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>