/
Maksimal frihed til udformningen af badet

Med farvede overflader og eksklusive servicer til det individuelle drømmebad

Armaturer, brusere og tilbehør med specialoverflade, tilpasset til personlige præferencer eller rumforholdene: Det er serviceydelserne fra AXOR FinishPlus og AXOR Signature. De giver arkitekter, indretningsarkitekter, planlæggere og deres kunder – brugerne af badeværelset – frihed til at tilpasse badprodukterne til de personlige ønsker. Dermed opstår det individuelle drømmebad med karakter.  

Farvede armaturer med børstet eller skinnende overflade

En farvet overflade fra den brede palet af AXOR FinishPlus specialoverflader: Den gør armaturet til et brillant statement ved håndvasken. Og bruseren til et rigtigt blikfang i brusebadet. Tilbehøret får en helt individuel udstråling med en specialoverflade. Når man vælger et AXOR produkt med specialoverflade, får man et perfekt supplement til det individuelle baddesign. Eller en bevidst valgt kontrast til interiøret. Hvad enten der er tale om en børstet eller højglanspoleret variant, en model i ædelt guld-look, markant sort krom eller varm bronze-nuance – AXOR FinishPlus specialoverfladerne er ikke kun ekstremt robuste, men gør også bad- eller køkkenproduktet til et fascinerende designobjekt med maksimal udstråling. Farvekombinationer eller andre farver kan realiseres i henhold til kundernes individuelle ønsker. AXOR FinishPlus specialoverflader – udviklet af AXOR specialister, fremstillet i Physical Vapor Deposition-kamrene på fabrikken i Schiltach, Tyskland.

Vandhaner med forskellige overfladefarver.
Farvede overflader til individuelt baddesign: AXOR FinishPlus overflader, børstede eller højglanspolerede, gør armaturet eller bruseren til et eksklusivt designstatement.

AXOR – skræddersyet individualitet

Tilpasset fremstilling kombineret med kvalitet og en kærlighed for præcision. Find ud af, hvad der gør AXORs håndværksinspirerede tilgang så speciel. Lær af Benjamin Holzer, Head of Product Management AXOR, hvad der gør AXORs håndværksinspirerede tilgang så speciel.

Fra guld til bronze: bredt farvespektrum til badprodukter og køkkenarmaturer

Farvespektret for AXOR FinishPlus specialoverfladerne til individuelle armaturer, brusere og tilbehør rækker fra en varm bronze-nuance til moderne sort krom, fra rustfrit stål-look med industrikarakter til guld-look, fra poleret rødguld til mat messingnuance. Med de mange farver og varianterne "børstet" eller "poleret" har man alle muligheder for at realisere individuelle designønsker.

Oversigt over AXOR FinishPlus overfladerne

Fås fra bestillinger på 1 stk.:
  • Poleret guld-optik
  • Børstet guld-optik
  • Børstet nikkel
  • Poleret rødguld
  • Børstet rødguld
  • Børstet bronze
  • Poleret sort krom
  • Børstet sort krom
  • Børstet messing
  • Rustfrit stål-optik
Fås fra bestillinger på 30 stk.:
  • Poleret krom
  • Børstet krom
  • Poleret nikkel
  • Poleret bronze
  • Poleret messing

Brillante og robuste: AXOR FinishPlus overflader, fremstillet med PVD-processen

De farvede overflader fra AXOR FinishPlus er den mesterlige sum af hightech og håndværk. De fremstilles med Physical Vapor Desposition-metoden – en coatingproces, som udføres i et højvakuum-kammer. Under processen tilføres der gasser, som forbinder sig med zirkon. Denne blanding rammer produktets kromoverflade og danner en ekstra, op til 0,3 μm tyk PVD-coating. De særlige farver opstår gennem de individuelle gasblandinger i coatingprocessen og sammensætninger af lag, der er afstemt efter hinanden. De er udviklet af vores eksperter specielt til AXOR FinishPlus overfladerne. På de børstede varianter får armaturerne, bruserne og tilbehøret en manuel børstning inden PVD-coatingen, der er afstemt perfekt til designet. I AXOR produktionen ved hovedsædet for Hansgrohe Group i Schiltach opfyldes den stigende efterspørgsel efter badprodukter i farve i flere vakuumkamre.  

Oversigt over alle fordelene ved PVD-coatingen:

  • Ekstra brillans
  • Bredt farvespektrum
  • Ensartet høj kvalitet
  • Høj modstandsdygtighed over for mekaniske og kemiske påvirkninger som for eksempel ridser eller rengøringsmidler samt korrosion (eksempelvis fra salt i havluft)
PVD-proces i vakuumkammeret; trin: manuel slibning.
Hightech: AXOR FinishPlus PVD-overfladerne opstår i vakuumet vha. lysbue-gnistudladning. Manuelt arbejde: Inden da skal overfladerne poleres eller børstes.

Fra armatur til unikum: AXOR Signature opfylder individuelle (bad-)ønsker 

Forlængelse, afkortning, markeringer: AXOR Signature Service opfylder kundeønsker med hensyn til tilpasninger for eksempel med et logo, markeringer på forskellige sprog eller et særligt greb. Eller en tilpasning til forholdene i rummet med en forlænget brusearm, som passer til loftshøjden; en armaturtud, som tilpasses en håndvasks usædvanlige geometri. De individuelle ønsker realiseres af eksperter med mange års erfaring og med masser af kærlighed til detaljen i henhold til de mest moderne industrielle standarder.


 
Grafisk visning af en forlænget brusearm.
Tilpasninger fra AXOR Signature opfylder individuelle ønsker som forlængelse eller afkortning af armaturtude og brusearme og tilpasser produkterne til rumforholdene.

AXOR Signature: Designfrihed for arkitekter, indretningsarkitekter og planlæggere

Med AXOR Signature giver vi arkitekter, indretningsarkitekter og planlæggere helt nye muligheder i badet. De kan for eksempel afstemme armaturerne og bruserne efter et luksuriøst interiør ved at vælge en trapezformet Swarovski-krystal som armaturgreb. På luksushoteller udtrykkes eksklusiviteten ofte i detaljer – eksempelvis når håndvaskarmaturet er personaliseret med hotellets logo eller med markeringer for varmt/koldt vand på det lokale sprog. AXOR Signature får alle kundeønsker til at gå i opfyldelse. En service for badspecialister, som giver kunderne mere at vælge imellem end blot standardprodukter.

Armatur med individuelt logo i midten af krydsgrebet.
Et individualiseret produkt som udtryk for eksklusivitet: Armatur fra AXOR med eget logo eller våbenskjold. En serviceydelse fra AXOR Signature.

Individuelle bade efter kundeønske med produkttilpasninger fra AXOR Signature

Der er mange forskellige udfordringer under planlægningen af et badeværelse: Der kan være meget højt til loftet, håndvasken har en usædvanlig geometri, rummets arkitektur kræver en særlig iøjnefaldende designløsning. Realiseringen af individuelle kundeønsker afhænger ofte af tilpasningen af produkterne til de specielle rumforhold. AXOR Signature Service tager sig af disse produkttilpasninger, fx ved at forlænge brusearme, så kunden altid kan nyde vandoplevelsen under AXOR bruseren, selvom den er installeret under et meget højt loft. Eksperterne fra AXOR Signature kan også forlænge håndvaskarmaturets grundkrop, så armaturets højde passer perfekt til højden på det eksklusive håndvaskarmatur. Mulighederne er mangfoldige – men resultatet er altid det samme: AXOR Signature gør et AXOR produkt til et unikum, fremstillet på det højeste tekniske niveau med sædvanlig AXOR præcision i hånden.

Visning af forlængelse af vandhane.
AXOR Signature Service byder på et stort antal tilpasningsmuligheder. Selv de mest usædvanlige ønsker testes med hensyn til muligheden for realisering og føres ud i livet, hvis det er teknisk muligt.

Mød AXOR designerne!

At gøre badeværelset personligt - hvad der engang var AXORs grundtanke er stadig vores ledende princip den dag i dag. Derfor arbejder vi altid med kendte "author designers", der inspirerer os med deres signaturstil. Lær vores Hall of Fame at kende nu i videoen nedenfor med Anke Sohn, Head of Global Brand Marketing AXOR!