Axor Universal-tilbehør samlet.

Download Flash Player her (linked)

Axor Universal tilbehør

Tilbehør til universel anvendelse – designet af Antonio Citterio

Axor Universal tilbehør skaber en reel merværdi for installatører og badplanlæggere: Det nye tilbehørsprogram, der går på tværs af kollektionerne, omfatter en række elegante og tidløse produkter, som takket være deres universelle design harmonerer med mange af Axors kollektioner. De bløde former og klare linjer passer ind i et utal af stilverdener. Axor Universal tilbehør er dog ikke alene smukt at se på. Det er også yderst alsidigt: Det modulopbyggede system skaber intelligente løsninger til vidt forskellige behov.

Elementerne kan enten anvendes som individuelle løsninger eller i kombination med andre: Skinnen kan således enten fungere som håndklædeholder eller som basis for yderligere Axor Universal tilbehør såsom tandkrus eller sæbeholder. Denne fleksibilitet ved Axor Universal tilbehøret betyder, at det er nemt at sammensætte en individuel løsning til kunden: Alt passer sammen, og der kan senere suppleres med yderligere elementer.

Et utal af anvendelsesmuligheder: i bad og køkken

Axor Universal tilbehøret overbeviser dine kunder med materialer i høj kvalitet og funktionelt design, der skaber fordele i praksis.

  • Forkromet metal, spejlglas og hvidt indfarvet glas skaber langsigtet skønhed
  • Glas er ridsefast og yderst hygiejnisk, da det er nemt at rengøre
  • Dispenseren til flydende sæbe er ergonomisk at betjene med én hånd og kan anvendes ved håndvasken, på karret, i bruseren eller i køkkenet
  • Nem montering af skinnen og tilbehøret på væggen: Med kun to huller i væggen kan flere tilbehørsdele hurtigt fastgøres på en skinne, og der kan senere suppleres med yderligere elementer
  • Mange kombinationsmuligheder med andre Axor-kollektioner

Yderligere oplysninger om Axor Universal tilbehøret

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK