Axor Citterio E-badmiljø.

Download Flash Player her (linked)

Axor Citterio E

Essensen ved luksus

Badfagmænd har gennem en lang årrække valgt Axor-kollektioner designed by Antonio Citterio. Den tidløst elegante badkollektion Axor Citterio E skriver videre på denne succeshistorie og åbner op for nye muligheder inden for badplanlægningen.

Kollektionens softcube-design kendetegnes ved en kombination af klare linjer og bløde former. Udtrykket er kvalitativt og elegant. På samme tid er det grundlaget for, at Axor Citterio E passer ind i et utal af stilverdener. Også Axor ShowerSelect-produkter til skjult montering kombineres med Axor Citterio E på en stilsikker måde. Resultatet er, at badplanlæggere kan vælge det passende produkt blandt et omfattende sortiment.

Termostatmodulet 38 x 12 i høj kvalitet byder på intuitiv styring af forbrugerne. Dette er særligt velegnet til hotelbadet, hvor brugeren sætter pris på en komfortabel betjening. Termostatmodulerne, afspærrings- og omskifterventilerne tager herved udgangspunkt i den anerkendte indbygningsløsning fra Axor ShowerCollection og skaber således en yderst præcis installation.

Passende tilbehør til Axor Citterio E findes blandt Axor-tilbehøret. Vi anbefaler produkterne fra tilbehørsprogrammet Axor Universal.

Axor Citterio E-produktkategorierne samlet:
Axor Citterio E 1-grebs håndvaskarmatur

Badarmaturer

1-grebs håndvaskarmaturerne findes i fire forskellige højder og også til vægmontering. Kollektionen omfatter endvidere 3-huls håndvaskarmaturer med klassiske krydsgreb. For den indbyggede installation står der nye termostatmoduler til rådighed, som er baseret på Axor ShowerCollections 12x12-princip, samt Axor ShowerSelect-termostater. Den fritstående kartermostat og 4-huls termostatarmaturet til montering på flise- eller karkant kompletterer badet.

Badarmaturer fra kollektionen Citterio E ( fra )

<
>
Hansgrohe Select S 120-håndbruser.

Brusere

Det elegante brusersæt kombinerer en håndbruser med bruserstang, slange og metalglider i høj kvalitet. Brusermodulet 12x12 i elegant SoftCube-design byder på yderligere muligheder. Det kan enten anvendes enkeltvis eller i enheder med fire, seks eller ni moduler som side-, nakke- eller hovedbruser. Kollektionen kan suppleres med passende hovedbrusere. Der findes også en kombineret håndbruserholder og slangeudtag i kollektionen.

Brusere fra kollektionen Axor Citterio E og produkter, der passer til ( fra )

<
>
Axor ShowerSelect.

Axor ShowerSelect

Du kan i bruser og ved kar yderligere kombinere Axor Citterio E med produkterne fra Axor ShowerSelect-kollektionen. De tydelige symboler og de komfortable Select-knapper gør, at betjeningen med tryk på knappen er yderst intuitiv. Metalrosetterne i høj kvalitet er nemme at rengøre og har en lang levetid. Deres bløde formsprog harmonerer med kollektionens tidløse design.

Axor ShowerSelect ( fra )

<
>

Yderligere information om kollektionen Axor Citterio E

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK