Axor Citterio E-termostatmodul 38 x 12.

Produkter til brusebadet

Axor Citterio E tilbyder badplanlæggeren en række løsninger af høj kvalitet til bruseren, som opfylder de højeste komfortkrav hos kunden. Centrale produkter er et elegant brusersæt samt det innovative termostatmodul 38x12. Mens brusersættet på smuk vis kombinerer en Raindance Select S 120 håndbruser med bruserstang, slange og holder, overbeviser termostatmodulet 38x12 med sin intuitive betjening: Valget af de forskellige funktioner sker via et greb, et elegant krydsgreb styrer vandmængden, mens et cylindrisk termostatgreb styrer temperaturen. De forskelligt formede greb og de tydelige symboler gør betjeningen særligt nem – ikke kun på hotelbadet. Helt efter mottoet: „easy to use.“

Termostatsmodulet 38x12 fås i to varianter med plade og roset til to eller tre funktioner. Disse suppleres af nye indbygningsdele, der bygger på det enkle stikprincip fra Axor ShowerCollection. Begge termostatmoduler 38x12 kan installeres lodret og vandret, og symbolerne, der viser de enkelte funktioner, kan tilpasses behovet i den enkelte installation.

Alternativt kan de tre elementer Trio/Quattro-omskifter, afspærringsventil og termostat også anvendes enkeltvis. I forbindelse med installation i direkte forbindelse med en afstand på 10 mm anbefales de nye og eksisterende indbygningsdele fra Axor ShowerCollection. Disse tager på samme måde som termostatmodulerne 38x12 og brusermodulet med porter bruserholder udgangspunkt i den anerkendte indbygningsløsning fra Axor ShowerCollection og sikrer en præcis montering.

Udvalget suppleres af en brusertermostat til frembygget installation og et brusermodul 12x12 – som kan anvendes som side-, nakke- eller hovedbruser – samt en vægplade 12x12 til montering af en hovedbruser – begge i kollektionens SoftCube-design.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK