AXOR Citterio E-håndvaskarmatur.

Håndvaskarmaturer

Elegance og betjeningskomfort forenes ved håndvasken. Takket være det tidløse design harmonerer håndvaskarmaturerne med forskellige former og typer af håndvaske. Kollektionens brede sortiment betyder også, at mulighederne for kombinationer er mange og alsidige. AXOR Citterio E 1-grebs armaturer findes i fire højder – her findes der med sikkerhed én, der passer til din kundes komfortbehov. 1-grebs varianterne til vægmontering, enten med eller uden plade, skaber yderligere valgmuligheder. Endvidere står der 3-huls armaturer til rådighed til både bord- og vægmontering – disse tilbydes ligeledes med eller uden plade. Udvalget kompletteres af en koldtvandshane.

Uanset hvilket produkt, der vælges, bliver den dagligdags betjening af armaturerne til noget helt særligt med AXOR Citterio E: Grundlaget herfor er det tidløse design, der kombinerer den bløde form og de flydende overgange med præcist formede flader og kanter i høj kvalitet. Grebene tilbydes i to varianter for at kunne opfylde de forskellige kundeønsker: Det klassiske krydsgreb har en ergonomisk form og er let at betjene. Det moderne joystick-greb overbeviser ved at være bløde og behagelige at røre ved, og med kartuschen af højeste kvalitet. Alle håndvaskarmaturer har en laminarstråle med et forbrug på max 5 l/min.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>