Badmiljø med AXOR Citterio E.

Download Flash Player her (linked)

AXOR Citterio E

Essensen ved luksus

Efter de to succesfulde badkollektioner AXOR Citterio og AXOR Citterio M udvider AXOR nu sit tilbud til badfagmanden med en yderst alsidig kollektion. Designet, som stammer fra den italienske arkitekt og designer Antonio Citterios hånd, giver udtryk for tidløs elegance og passer harmonisk ind i vidt forskellige stilverdener. Kombinationen af detaljer af høj kvalitet og et tidløst formsprog betyder, at AXOR Citterio E passer til en lang række projekter.

Varianter og kombinationsmuligheder en masse

Den nye kollektion fra AXOR harmonerer ikke blot med de forskellige badmiljøer, men kan også kombineres med mange forskellige håndvask- og karformer. Det omfattende produktsortiment giver badspecialister den passende løsning til vidt forskellige projekter og målgrupper: lige fra den moderne bylejlighed over kvalitetsbadet på hotellet til den eksklusive villa. De veludviklede produkter fra AXOR Citterio E opfylder også krævende kunders ønsker.

AXOR Citterio E-badmiljø.
AXOR Citterio E-håndvaskarmaturer sikrer takket være det omfattende kollektionssortiment en stor kombinationsalsidighed med forskellige håndvaske og designløsninger. Forbindelsen af bløde afrundinger og flader af høj kvalitet skaber en særlig kvalitativ elegance i badet.
AXOR Citterio E-kartermostat.
Badfagmanden får med AXOR Citterio E stillet et omfattende sortiment til rådighed til karret. Den fritstående kartermostat og 4-huls termostatarmaturet til montering på flise- eller karkant sikrer et eksklusivt baddesign.
AXOR Citterio E-termostatmodul 38 x 12.
Med AXOR Citterio E kan der skabes elegante løsninger af høj kvalitet til bruseren, som opfylder de højeste komfortkrav hos kunden. Fokus er således rettet på innovative termostatmoduler med gennemtænkte, ergonomiske detaljer og en intuitiv betjening.

Yderligere information om kollektionen AXOR Citterio E

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>