Apps og mobil service til indretning og salgsvejledning

Interaktive værktøjer til tablet og smartphone

Salgsfremmende værktøjer til badeværelsesindretning til tablet og mobil: Vores interaktive service, som de hjælpende apps og vandbespareberegneren til mobilen, giver dig og dine kunder målrettede løsninger og inspiration.

hansgrohe Showroom App

Velkommen til det virtuelle showroom. Vis kunder det valgte produkt hjemme i deres eget badeværelse eller køkken, og oplev interaktiv bruserfornøjelse sammen med dem.

iPhone med hansgrohe@home appens startskærmbillede

Hjælp din kunde med at planlægge sit badeværelse og køkken virtuelt på mobiltelefonen: download blot appen, slet det gamle armatur eller den tidligere bruser og indsæt et nyt hansgrohe-produkt – færdig.    

AXOR-app.
AXOR-appen til iPad og iPhone inspirerer og indeholder ekstrainformation fra AXOR-verdenen: overblik over produkterne, referencer, billedgallerier og designere.
Mobil EcoSmart vandspareberegner til tablet

Med mobilversionen af vandspareberegneren fra hansgrohe har du altid sparepotentialet for vand og energi ved hånden – for eksempel ved kundesamtalen i badudstillingen.

Besøg m.hansgrohe.dk fra din smartphone eller tablet og få adgang til alle produktinformationer, når du er på farten. På den måde kan du finde måltegninger, monteringsvejledninger og andre tekniske oplysninger om alle produkter fra hansgrohe og AXOR, også når du er ude på en opgave. Brug også den mobile hjemmeside til at vise dine kunder det brede produktudvalg.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>