/
Vandets mange facetter

Stråletyper fra AXOR og hansgrohe

Brusebadet er en individuel sag. Vi har alle vores egne forventninger til den perfekte bruser. For mange drejer det sig ikke udelukkende om kropspleje, men også velvære, afslapning eller at blive kvikket op. Uanset kundens ønske: Vi har hånd- og hovedbrusere til alle – og passende stråletyper til ethvert ønske.

PowderRain: afslappende blid, takket være mikrosmå dråber

PowderRain er den yngste vandinnovation fra strålelaboratoriet i Schwarzwald. Stråletypen giver kunden enestående bruseoplevelser. Ni ud af ti forbrugere er i henhold til en undersøgelse* enige om, at stråletypen PowderRain giver dem "den bedste bruseoplevelse nogensinde". 

Stråletypen PowderRain ... 

  • vækker begejstring med sine mikrodråber. Stråledyserne har op til seks fine åbninger (i stedet for blot én), som opdeler brusestrålen i det uendelige. Det giver en væsentligt finere stråle end normalt. Tusindvis af fine små dråber indhyller kroppen. 
  • er nærmest lydløs. Fordi den er så stille, sørger den ultrafine brusestråle for en enestående blid og afslappende vandoplevelse. Vores eksperter i lydlaboratoriet har formået at reducere bruserlyden til hviskeniveau. 
  • effektiviserer hårvasken. Det kraftigt øgede antal dråber gør strålen både blid og effektiv. Det betyder, at det er nemt at skylle sæbe og shampoo ud af håret.
PowderRain: den mikrofine stråletype fra hansgrohe.
*1.500 kunder testede i december 2018 stråletypen PowderRain via trnd, et fællesskab for deltagelsesbaseret marketing i Europa.
AXOR

AXOR brusere

AXOR ShowerHeaven iscenesætter vandet på storslået vis. Til himmelske brusefornøjelser.

Luksusbrusere: AXOR ShowerHeaven med PowderRain.

Vandstråleteknologier under luppen: forskning og tusindvis af tests

Vandfaldsstråler eller massagestråler, XL-regnstråler eller perlestrengsstråler – de forskellige stråletyper har ét til fælles: Der forskes i deres virkning i vores strålelaboratorium, og de udsættes for talrige praksistests. I galleriet kan du se et udvalg af strålemønstrene, som forkæler dine kunder med den raffinerede styring af vandet.