/
Optimale armatur-håndvask-kombinationer

Find det rigtige håndvaskarmatur med Hansgrohe ExcellentFit

Håndvasken og armaturet skal passe til hinanden, uanset om du renoverer eller opfører et helt nyt badeværelse. Hansgrohe ExcellentFit-prædikatet hjælper dig med at finde den bedst mulige armatur-håndvask-kombination. Det giver dig større sikkerhed i forbindelse med rådgivning og planlægning, og dine kunder får en optimal vandoplevelse ved håndvasken, som er tilpasset til deres individuelle behov.

Hansgrohe ExcellentFit: Sikker planlægning og kompetent rådgivning

For at en håndvask kan opfylde forskellige behov skal armaturet og håndvasken altid passe sammen. Kombinationen skal være funktionel, så der fx ikke optræder irriterende vandstænk ved betjening af armaturet. ComfortZone-testen evaluerer håndvask-armatur-kombinationer fra AXOR og hansgrohe. Testen viser, hvordan vores armaturer harmonerer med de enkelte håndvaske fra egen produktion og populære modeller fra andre producenter. Vellykkede tests resulterer i prædikatet Hansgrohe ExcellentFit, som garanterer, at brugerne får langvarig glæde af deres valg.

Vask af hænder uden vandstænk med Tecturis E håndvaskarmatur
Vask af hænderne uden irriterende vandstænk: kombinationen af hansgrohe Xelu Q håndvasken og Tecturis E armaturet i mat sort er funktionel.

Testet af fagfolk: Hansgrohe ComfortZone-tests

ComfortZone-testresultaterne hjælper til med at opnå perfekte armatur-håndvask-kombinationer, som opfylder dine kunders individuelle behov. Følgende kriterier bliver testet:

  • Den frie plads mellem armaturet og håndvasken
  • Stænkmønstre ved forskellige vandtryk
  • Stænkmønstre, når der vaskes hænder

Til testen monteres vores armaturer i henhold til de respektive specifikationer og testes under realistiske forhold i flere omgange. Hansgrohes tekniske servicecenter har allerede testet utallige kombinationer bestående af armaturer og håndvaske.

Resultaterne står kan downloades gratis som udførlige testrapporter

AXOR One armatur i mat sort
Perfekt samspil: ComfortZone-testen evaluerer forskellige armatur-håndvask-kombinationer med særlig fokus på vandstænk og bevægelsesfrihed for brugeren.

Sådan gennemføres ComfortZone-testen:

Brug vores resultater til din planlægning: Siden 2011 har vores tekniske servicecenter testet forskellige armatur-håndvask-kombinationer. De gennemførte kontroller viser, om en specifik kombination er funktionel.

Hansgrohe ExcellentFit er ikke kun resultatet af én enkelt test. Der udføres i alt tre forskellige individuelle tests af en lang række forskellige håndvask-armatur-kombinationer. Klik på de grønne prikker for at få flere oplysninger om de enkelte tests eller testfaser.

hansgrohe armaturer og håndvaske: Perfekte kombinationer

hansgrohe har et stort udvalg af armaturer og håndvaske med utallige kombinationsmuligheder. For at du kan imødekomme dine kunders individuelle ønsker i forbindelse med planlægning af deres drømmebadeværelse, har vores tekniske servicecenter testet en lang række forskellige installationstyper:

Installationstyper håndvaske:

  • Vask til bordplade (fastgjort til væggen/bowlevask)
  • Nedfældet vask
  • Underlimet vask

Installationstyper armaturer:

  • Armatur på vask
  • Fritstående armatur på bord
  • Væghængt armatur

I øvrigt omfatter ComfortZone-testresultaterne også kombinationer med hansgrohe armaturer og håndvaske fra andre førende producenter. I det næste afsnit kan du finde armaturerne, der passer bedst til de respektive installationstyper.

Forskellige installationstyper.
Visning af de forskellige installationstyper, som ComfortZone-testen kontrollerer og evaluerer.

Resultaterne af ComfortZone-testene fra hansgrohe

Som skabt for hinanden: armaturer og håndvaske fra hansgrohe

AXOR ComfortZone-test: Armaturer med perfekte funktionelle egenskaber

Kunder, der vælger AXOR armaturer til deres badeværelser, lægger stor vægt på æstetik og perfektion. Det gælder også for den tilhørende håndvask. Derfor tester AXOR de forskellige armaturkollektioner sammen med håndvaske fra kendte producenter inden for rammerne af ComfortZone-testene. Kombinationerne testes med hensyn til deres funktionelle egenskaber. Når designeksperterne fra AXOR udvælger håndvaskene, er de særligt opmærksomme på deres stil, pris og design. De inddeles i fem keramiktyper, fx bowlevaske med påmonteret armatur eller vaske til bordplader med fritstående armatur.

Testresultaterne kan downloades gratis som pdf-filer.

Vandhane med vandfaldsstråle og indbygget håndvask.
En perfekt kombination i både æstetisk og funktionel forstand: AXOR Massaud armatur med tilhørende keramik. Håndvaskens geometri skal passe helt nøjagtigt til armaturet for at opnå det smukke vandfald.

Harmoni ved håndvasken

AXOR-badeværelseskollektionerne er skabt i samarbejde med anerkendte designere. De er visionære badeværelseskoncepter og byder på mange forskellige designvariationer. Derfor er det vigtigt, at alle komponenterne i et AXOR-badeværelse passer til hinanden. AXOR ComfortZone-testene viser, hvilke håndvaske der harmonerer med de forskellige armaturer fra AXOR i stilistisk henseende. Resultaterne er opdelt efter de enkelte badeværelseskollektioner og danner et solidt grundlag for rådgivningen under kundesamtaler.

Funktionalitetstest til mere komfort

AXOR ComfortZone-testene fokuserer ikke kun på det æstetiske udtryk, men også kombinationernes funktionalitet. Blandt andet evalueres den frie plads under armaturet og vandstænk. Kombinationerne skal opfylde kravet om komfort ved vask af hænderne. Her har bevægelsesfriheden mellem armaturets tud og afløbet altafgørende betydning. Desuden må vandet ikke sprøjte op på tøjet eller på overfladerne rundt om håndvasken, når det rammer kummen. Derfor gennemføres der forskellige test af stænkmønstrene, den frie plads og den praktiske brug under realistiske forhold.