Kvinde i brusebad med håndbrusersæt

Download Flash Player her (linked)

Håndbrusersæt

Komfortable, praktiske og individuelle kombinationer til brusebadet

En Hansgrohe-håndbruser plus bruserstang i kompletpakke: Det er en kombination, man kan være bekendt at vise frem. Næsten alle vores håndbrusere kan fås som sæt med den passende bruserstang. Stængerne leveres som standard med en længde på 65 til 90 centimeter. Men det er ikke kun brusersættenes udseende, der er imponerende, det er også deres funktion og den anerkendte Hansgrohe-kvalitet.

Mand med håndbrusersæt

Håndbrusersæt

Det mangfoldige Hansgrohe håndbrusersæt-sortiment giver mulighed for individuel brusefornøjelse. Vis dine kunder de succesfulde duoer såsom Raindance Select håndbruser plus Unica'S Puro bruserstang eller den nye Croma Select håndbruser plus Unica' Croma bruserstang. Eller det nye Crometta 100 brusersæt, Raindance allrounder sæt eller Raindance Rainbow sættet. Her finder du også bruserkombinationer, der består af håndbrusersæt og termostat.

Hansgrohe brusersæt ( fra )

<
>

Dine bedste argumenter for Hansgrohe-håndbrusersæt:

  • Bruserstængerne er stabile og lette at rengøre. Med dem kan du fiksere håndbruserne i valgfri højde – til alle kropsstørrelser, aldersgrupper og individuelle brusepositioner. Mange af de integrerede porter (bruserholdere) har hældningsvinkel og giver bekvemme justeringsmuligheder i tre dimensioner.
  • Håndbruserne giver brusefornøjelse a la Hansgrohe – med op til tre forskellige stråletyper og innovative teknologier som Select, AirPower og QuickClean. Næsten alle håndbrusere findes som EcoSmart-variant. For den smarte gennemstrømsbegrænsning gør brusefornøjelsen endnu mere bæredygtig.

Unica – en opfindelse fra Schwarzwald går hele verden rundt

Vidste du, at Hans Grohe opfandt bruserstangen Unica – for over 60 år siden? I 1953 var grundlæggeren af virksomheden og den ledende opfinder 82 år gammel. Under de tyske opsvingsår blev de første modeller af vægstangen sat i produktion. Dengang var Unica en sanitetssensation. I dag er bruserstangen standard i hele verden. Også fordi det går som en leg at montere dem.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK