Focus køkkenblander med udtrækkelig bruser.

Download Flash Player her (linked)

Focus køkkenarmaturer

Også med 2jet udtræksbruser til prisbevidste fans af madlavning

Kokke vil altid have de bedste ingredienser. Det begynder ved armaturet. Køkkenarmaturer fra Hansgrohe-serien Focus har stil - og substans, for de giver funktionelle løsninger til ethvert køkkenmiljø. Selv standardversionerne har en høj tud og et langt, ergonomisk greb. Med Focus gør Hansgrohe også et køkkenarmatur med en tostrålet udtræksbruser tilgængeligt for markedets mest prisbevidste forbrugere. Det betyder fantastiske salgsmuligheder for dig.

Focus 1-grebs køkkenarmatur.

Focus køkkenarmatur

Her får kokke, der har brug for stort frirum, noget for pengene. Udover standardversionerne fås også et Focus køkkenarmatur med udtræksbruser og to stråletyper. Vis dine kunder de tre linjer Focus, Focus E og Focus S. Disse 1-grebs køkkenarmaturer sørger alle for stor komfort ved køkkenvasken: med svingningsområder fra 110°-150° og tilmed 360°.

Focus køkkenarmaturer ( fra )

<
>
Focus køkkenarmatur - Dine top-argumenter i salgssamtalen:
  • Design af høj kvalitet og mange funktioner til en attraktiv pris: På Focus, Focus E og Focus S forenes det æstetiske med det praktiske.
  • Focus udvider den designmæssige alsidighed i køkkenet. Armaturerne er kombinationsstærke og passer optimalt til moderne køkkener med lige, klare møbelformer.
  • Findes med forskellige overflader – med krom eller rustfrit stål-udseende. Passende til farverne på bageovne, køleskabe, emhætter eller greb.
  • Udtrækstud eller udtræksbruser med to stråletyper: Den fleksible tud sender vandet præcis derhen, hvor du skal bruge det.
  • Focus modeller med høj svingtud er svingbare op til 360°.
  • Meget brugervenlige takket være ergonomisk greb og variabel grebplacering. Din kunde fortæller dig, om grebet skal monteres til højre eller til venstre.
  • Kokke har brug for frirum. Vi kalder det ComfortZone. De høje tude er små vidundere af komfort og skaber plads mellem armatur og vask.

Grøntsagerne er skyllede og klar - takket være bruseren med to stråletyper

Dine kunder kan nu få bruserfornøjelse helt ind i køkkenet med forskellige stråletyper, som vælges med et tryk på en knap. Hvad enten du arbejder med grøntsager, fisk eller kød: Den fyldige brusestråle renser og skyller grundigt. Normalstrålen fylder hurtigt og træfsikkert gryder og kander.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>