Talis S² Variarc-køkkenarmatur

Download Flash Player her (linked)

Talis køkkenarmaturer

ComfortZone gør madlavning og opvask til en leg

Talis er lig med glimrende køkkenkomfort, der giver dine kunder moderne design, der passer overalt og mange funktionelle detaljer ved deres vask. Denne Hansgrohe-køkkenarmaturlinje har forskellige varianter: fra basismodellen til armatur med høj svingtud og udtræksbruser.

Talis Select S – nu med intuitiv betjening via et tryk på knappen

Nyt multitalent til det moderne køkken: Talis Select S. Ved dette køkkenarmatur åbnes og lukkes der lynhurtigt for vandet med Select-knappen. Den temperatur og vandmængde, der blev indstillet via grebet til at starte med, forbliver konstant. Hansgrohe Select-teknologien er:

 • Yderst komfortabel. Knappen, der på harmonisk vis er integreret i den slanke Talis-tud, er lynhurtig at betjene for din kunde – enten med håndfladen, håndryggen eller albuen.
 • Miljøvenlig. Koblingen sker rent mekanisk – uden energi eller ekstraudstyr. Når der hele tiden og så igen bliver slukket for vandet, mindskes ressourceforbruget.
Derudover er Talis Select S smart og robust. Den koniske grundform udstråler en luksuøs elegance. Og de store flader med de præcise overgange er utroligt nemme at rengøre.

  Talis Select med udtrækstud

  Talis Select S køkkenarmaturer

  Med Select-knap for det intuitive, praktiske og lette køkkenarbejde. Talis Select S findes i to modelvarianter: 1-grebs køkkenarmatur med svingtud (110°/150°/360°) og 1-grebs køkkenarmatur med udtrækstud (150°).

  Talis Select køkkenarmaturer ( fra )

  <
  >
  Talis-køkkenarmatur med ComfortZone

  Talis køkkenarmatur

  Talis-sortimentet bringer ComfortZone til køkkenvasken – for større bekvemmelighed og bevægelsesfrihed ved køkkenarbejdet. Her finder du udover standardmodellerne også 1-grebs køkkenarmaturer med udtrækstud og udtræksbruser med to stråletyper.

  Talis køkkenarmaturer ( fra )

  <
  >

  Talis køkkenarmaturer – dine bedste argumenter under salgssamtalen:

  • Her indgår form og funktionalitet i en æstetisk symbiose: Talis er slank, stilsikker og udstyret med et enkelt pin-greb.
  • Udtræksbruser med to stråletyper: Denne fleksible forlænger på armaturet udvider aktionsradiussen ved vasken komfortabelt – op til 50 centimeter.
  • Magnetisk holder: MagFit fikserer udtræksbruseren midt i armaturets tud efter brug. Slangen trækkes næsten lydløst tilbage.
  • Udtrækstud: det store plus for komforten.
  • Montering foran vindue: Dine kunder behøver bare at løfte armaturet, lægge det ned og åbne vinduet.
  • Lodret grebpositionering: Gør det muligt at montere armaturet tæt på væggen og gør det svært for barnehænder at åbne for det varme vand.
  • Den høje svingtud (150°) med ComfortZone skaber et komfortabelt frirum mellem armatur og vask.

  Hansgrohe-originalen med udtræksbruser med to stråletyper

  Det, dine kunder kan lide i badet, synes de også er sjovt i køkkenet: forskellige stråletyper, som man skifter mellem efter behag. Uanset om det er grøntsager eller service: Brusestrålen med stor flade rengør og skyller grundigt af. Normalstrålen fylder hurtigt selv gryder eller skåle. Med udtræksbruseren er det tilmed nemt at fylde beholdere ved siden af vasken.

  Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

     

  OK
  <% } //bolIsPublishMode %>