Metris-køkkenarmaturer med svingtud og udtræksbruser.

Download Flash Player her (linked)

Metris køkkenarmaturer

Brusekompetence til køkkenet – brusefornøjelse til grøntsagerne

Madlavning er stadig hipt – og Hansgrohe bidrager med topmoderne, formskønne køkkenredskaber. Metris overbeviser med intelligent multifunktionalitet, komfort og design ved vasken. Det vækker begejstring hos køkkenvennerne og giver dig de bedste salgschancer.

Metris Select – ny bevægelsesfrihed via et tryk på knappen

På Metris Select-køkkenarmaturerne overtager Select-knappen styringen: et enkelt tryk – vandet løber, et tryk mere – vandet stopper. Temperatur og vandmængde indstilles til at starte med på grebet og forbliver herefter konstante.

 • Komfort-gevinst: Den ergonomisk placerede knap betjenes i forbifarten og som en naturlig del af arbejdsgangen – også med håndryggen eller albuen. Den intuitive betjening sikrer en gnidningsfri arbejdsstrøm og er komfortabel for alle aldersgrupper. Ligeledes perfekt ved fyldte eller snavsede hænder: Armaturet forbliver rent.
 • Miljø-plusser: Select-knappen fungerer rent mekanisk og kræver hverken strøm eller ekstraudstyr i underskabet. Knappen inviterer til at lukke for vandet, så snart det ikke bruges. For kunderne betyder det et lavere vandforbrug.
 • Endnu større fleksibilitet: Der opnås en halv meter ekstra bevægelsesfrihed ved køkkenvasken med Metris Select med praktisk udtrækstud. Kombinationen af Select-knap og udtrækstud forener arbejdstrinene – alt klares med en enkelt hånd. Det innovative bruserdesign forhindrer det ubehagelige håndledsvrid.

Metris Select med udtrækstud

Metris Select køkkenarmaturer

Nem betjening er den bedste opskrift. Metris Select letter arbejdsforløbet for dine kunder med et tryk på knappen. Findes i to modeller: 1-grebs køkkenarmatur med svingtud og 1-grebs køkkenarmatur med udtræks- og svingtud.

Metris Select køkkenarmaturer ( fra )

<
>

Metris Select: Åbn og luk vandet med et tryk på knappen

Billeder

Mere komfort, mindre ressourceforbrug, intelligent funktionalitet

 • Metris Select, mandehånd, gryder
 • Metris Select, mandehånd, gryder
 • Metris Select, mandehånd, gryder
 • Metris Select, mandehånd, gryder
 • Metris Select, kvindehånd, gryde
 • Metris Select, kvindearm, gryde
 • Metris Select, kvindearme, gryde
 • Metris Select, kvindearme, gryde
 • Metris Select, kvindehænder, gryde
Metris-køkkenarmatur

Metris køkkenarmaturer

Ligger perfekt i hånden og har et perfekt design: Ud over det prisvindende armatur med to stråletyper og udtræksbruser (reddot design award 2014) omfatter Metris køkkensortimentet også en version med udtrækstud med en stråletype og en variant med svingtud.

Metris køkkenarmaturer ( fra )

<
>

Metris køkkenarmaturer – dine bedste argumenter under salgssamtalen:

 • Det fascinerende design fra Phoenix Design sørger for mere sanselighed i køkkenet. Det passer perfekt til moderne køkkenvaskes rektangulære form.
 • Udtræksbruser med to stråletyper: Denne formskønne, fleksible forlænger af armaturet transporterer vandet derhen, hvor det skal bruges.
 • Magnetisk holder: MagFit fikserer udtræksbruseren sikkert i armaturets tud efter brug.
 • Suveræn brugervenlighed, også takket være det lange, ergonomiske greb, der er let at håndtere for alle aldersgrupper. Den store flade giver hænder, fingre eller endda albuen masser af plads til enkel åbning/lukning og præcis temperaturindstilling.
 • Stor aktionsradius og masser af plads til hverdagens køkkenopgaver takket være ComfortZone. Svingtuden skaber samtidig mere bevægelsesfrihed.

Opskrift på succes à la Hansgrohe: Udtræksbruser med to stråletyper

Det, kunderne har glæde af i badet, vækker også begejstring i køkkenet: forskellige stråletyper, som man skifter mellem helt ukompliceret. Uanset om det er fisk eller salat: Den store brusestråle er perfekt til grundig rensning og skylning. Normalstrålen fylder hurtigt vaser og gryder. Udtræksbruseren trækkes gnidningsfrit vandret ud af tuden - det betyder, at man ikke mister plads under armaturet og stadig har plads til den høje gryde.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>