Axor Citterio M.

Download Flash Player her (linked)

Axor Citterio M

Urban chik

Hvordan ser en badkollektion ud, som er inspireret af det moderne liv i storbyen? Den bærer kunsten i form af det tidløse moderne design i sig og passer således til helt forskellige badstile. M – står for modernitet, metropoler og Milano, designeren Antonio Citterios by. Påfaldende slanke former, lethed og en et elegant samlet indtryk præger Axor Citterio M. En tilbageholdende badkollektion, der er fuld af elegance, klarhed og italiensk charme.

Axor Citterio M produktkategorierne samlet:

Axor Citterio M håndvaskarmatur.

Badarmaturer

Med Axor Citterio M kan du ud over 1-grebs håndvaskarmaturer i forskellige højder, som f.eks. til vaskeskåle, også vælge mellem 2- og 3-huls armaturer og modeller til vægmontering. Det karakteristiske Axor Citterio M design og kollektionens mangfoldighed kendetegner også termostaterne og armaturerne, der findes til brusebad og kar. Som yderligere varianter findes der også håndvask- og kararmaturer med et særlig ergonomisk stjernegreb.

Badarmaturer fra kollektionen Axor Citterio M ( fra )

<
>
Brusebad med Axor Citterio M.

Brusere

Axor Citterio M Showerpipe har tre forskellige strålearter, en synlig termostat og en håndbruser. Som komplettering kan du vælge mellem to forskellige hoved- og håndbrusere, der også kan kombineres med en sidebruser.

Brusere fra kollektionen Axor Citterio M og produkter der passer til ( fra )

<
>
Axor Citterio M tilbehør.

Tilbehør

Passende tilbehør kompletterer badet med Axor Citterio M. Det klare og tidløst moderne design fortsættes i hylder, forskellige håndklædeholdere, væglamper, en lotiondispenser og tandkrus samt tilbehør til WC'et.

Tilbehør til kollektionen Axor Citterio M og produkter der passer til ( fra )

<
>
Axor Citterio M køkkenarmaturer.

Køkkenarmaturer

De to Axor Citterio M køkkenarmaturer har en høj tud og et svingområde, der kan indstilles individuelt. Varianten med udtrækkelig bruser har desuden to forskellige strålearter: Normal stråle og brusestråle. Det separate greb kan installeres fleksibelt i nærheden af vasken – således at det svarer helt til dine ønsker og vaner.

Køkkenarmaturer fra kollektionen Axor Citterio M ( fra )

<
>

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK