Metris køkkenarmatur med svingbar tud og udtrækkelig bruser: individuel fleksibilitet ved køkkenvasken.

Download Flash Player her (linked)

Perfekt design: Nye køkkenarmaturer

Bruserkompetence til køkkenet – nu også med Select-knap

hansgrohe udvikler de nye mestre i køkkenet: De nyeste inden for køkkenarmaturer giver dine kunder nyt design, mere fleksibilitet og bevægelsesfrihed ved køkkenvasken. Vælg mellem overflader i krom eller rustfrit stål-optik, så det passer til overfladerne på ovn, køleskab, emhætte eller greb.

Frihed med et tryk på en knap: Metris Select giver større fleksibilitet

hansgrohes Select-teknologi gør det muligt at styre vandstrømmen med et enkelt tryk på en knap. På køkkenarmaturet Metris Select sidder den mekaniske knap på tudens front, så den er let at komme til med finger, håndryg eller albue - eller for børnehænder. Tryk en gang, så løber vandet - tryk igen for at stoppe det. 

  • Komfort-gevinst: Knappen, der sidder på forsiden af tuden, kan praktisk talt betjenes i farten. Hænderne fulde eller beskidte fingre? Tryk blot med håndryggen eller albuen, så forbliver armaturet rent.
  • Top-funktionalitet: Grebet på siden forbliver åbent og fastholder den valgte temperatur og vandmængde. Så styrer man helt enkelt vandstrømmen med Select-knappen på tuden. Ændr til enhver tid vandmængde og temperatur med grebet.
  • Miljø-plus: Når kunden lukker for vandet mellem arbejdstrinene, spares der på ressourcerne. Select-teknologien fungerer rent mekanisk og kræver hverken strøm eller ekstraudstyr under vasken.

Gør køkkenet til kundens ComfortZone: med ergonomiske greb, individuelt indstillelige svingningsområder og udtrækstude eller -brusere.

Metris køkkenarmaturer – høj brugervenlighed

Metris køkkenarmaturer har udtræksbrusere og -tude, som man trækker vandret ud. På den måde mister man ikke frirum under tuden og kan uden problemer fylde selve store gryder og vaser med vand. Skift mellem to stråletyper: normal- og brusestråle. Det lange greb giver masser af plads til hånd, fingre eller albue, så man komfortabelt kan åbne, lukke og indstille temperaturen yderst præcist. Ud over armatur med to stråletyper omfatter Metris-sortimentet også en version med udtrækstud med en stråletype og en variant med svingtud. Metris-designet harmonerer perfekt med den firkantede form på moderne håndvaske.

Focus-armaturer – høj komfort ved køkkenvasken

Hansgrohe udvider sin køkkenarmaturserie Focus og præsenterer for første gang et armatur med udtræksbruser til den prisbevidste forbruger. De nye Focus-modeller udvider den designmæssige alsidighed i køkkenet: De omfatter en række smagfulde, funktionelle løsninger til ethvert miljø, i alle prisklasser og til alle behov. Focus køkkenarmaturet med høj, retvinklet L-tud tilpasser sig på optimal vis det moderne køkken med sine klare og lige møbelformer. Den høje svingtud skaber masser af frirum mellem armatur og håndvask.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>