/
Kvinde under PowderRain-strålen fra hansgrohe

Produkter fra mærket hansgrohe

Er dine kunder på udkig efter produkter af høj kvalitet? Med lang levetid og et skånsomt forbrug? Produkter, som er sande designskønheder? Så er hansgrohe det helt rigtige for dem. Her får fagfolk et overblik over det samlede sortiment til badeværelser og køkkener. Desuden kan de se relevante priser, planlægningsdata og monteringsvejledninger.

Tradition for innovation: nye hansgrohe produkter til badet og køkkenet

Oplev de nyeste hansgrohe produktlinjer til badet og køkkenet. Vi er en af pionererne inden for sanitetsbranchen, og vi kan love dig, at du finder banebrydende teknologier, innovative design og prisvindende produkter. Direkte fra idésmedjen i Schwarzwald. 
HANSGROHE

Nyheder fra mærket hansgrohe

Væk dine kunder badeværelsesdrømme til live - med bæredygtige helhedsløsninger fra hansgrohe.

Nyhed: Farvede FinishPlus armaturer fra hansgrohe.

Hvorfor hansgrohe?    

hansgrohe har leveret mærkekvalitet, sprudlende vandidéer og traditionel knowhow siden 1901. Vores kerneforretning er armaturer og brusere til moderne bade og køkkener i enhver stil. Igennem årtierne har vi udvidet vores sortiment og suppleret det med mange prisvindende produkter – og desuden med digitale innovationer. Kontinuerlig forskning og udvikling udmønter sig i produkter med raffinerede tekniske funktioner. Uafhængige juryer er ikke i tvivl: hansgrohe bringer mere design, komfort, værdi og følelse ind i hjemmene i hele verden. Overbevis dine kunder om den store forskel! 
  • hansgrohe katalog

    I dette forbrugerkatalog finder du brusere og vandhaner foruden tilbehør til bad og køkken. Og interessant information om virksomheden, dens premiumprodukter og teknologier.

    Se online og download PDF

  • ISH-nyhederne 2023

    Interessante informationer og flotte billeder af hansgrohe-nyhederne, der blev præsenteret på ISH 2023.

    Se / download brochure (PDF, 13 MB)
  • Køkkenarmaturer fra hansgrohe

    Se de innovative køkkenarmaturer fra hansgrohe: Aqittura M91, Aquno Select M81, Zesis M33 og Talis M54.

    Se / download brochure (PDF, 4.2 MB)
  • hansgrohe FinishPlus

    Giv badeværelset personlighed med trendy farver. To af de særligt populære hansgrohe-armaturserier, Talis E og Metropol, fås nu i fem nye overfladedesign.

    Se / download brochure (PDF, 13 MB)