Afløbssystemer/tilbehør

Diskret design, perfekt funktion, teknisk topmoderne: Her finder du innovative afløbssystemer til håndvask, brusebad og kar. Der findes mange forskellige modeller såsom Exafill, Flexaplus, Staro eller Flowstar, som integreres i håndvasken, brusebadet og badekarret. Afløbssystemerne er lette at installere og arbejder stærkt og pålideligt – også ved store brusere med høj gennemløbseffekt. 

Mærkerne hansgrohe og AXOR tilbyder (selvrensende) vandlåse og designvandlåse, ind-, af- og overløbssæt samt alt tilbehør, der er nødvendigt for at montere armaturerne. Vores professionelle service til dig: Måltegninger, monteringsvejledninger og badplanlægningsdata i 2D/3D.

491 Produkter

Flere resultater
1 2 3 4

Produktsortering

efter relevans

Filter

Linje Sorter her efter den ønskede produktlinje eller kollektion.

  • AXOR

  • hansgrohe

Mærke Få mere at vide om produkterne fra mærket Axor og Hansgrohe.

Anvendelsesområde "Vi har opdelt sortimentet i anvendelsesområder, således at du hurtigt kan orientere dig. Til hvilket anvendelsesområde søger du et passende produkt?"

Teknologi "Innovative teknologier fra Hansgrohe. Hvilke produktegenskaber er vigtige for dig?"

Pris (DKK)

Tilbage
 
-
Opad

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK