Præmier og bestilling

Byt dine Talisman-mærker til lækre præmier 

Forkæl dig selv, din familie eller dine medarbejdere med lækre præmier ved at samle Talisman-mærker og bytte dem til attraktive præmier.

Mærkerne sidder på indersiden af produktemballagen - saml klistermærkerne på samlearket, som du kan downloade og printe herunder. Frem til den 31. december 2018 kan du også stadig indsende de grønne Talisman-plastikmønter, der tidligere var at finde i emballagerne.

Når du har indsamlet nok Talisman-mærker til at få den ønskede præmie, sendes samleark og bestillingsformular til Hansgrohe på følgende adresse:

Hansgrohe A/S
Att.: Marketingafdelingen
Jegstrupvej 6 
8361 Hasselager

Talisman-mærker og -mønter sendt til posthus, pakkeboks eller lignende vil ikke blive afhentet af Hansgrohe.

Vi gør venligst opmærksom på, at varerne i præmiekataloget løbende udskiftes. Husk derfor altid at tjekke, om du har den nyeste version af præmiekataloget, inden du sender os din bestilling. Vi kan desværre ikke imødekomme bestillinger på udgåede præmier.

Har du spørgsmål til Talisman-programmet, er du velkommen til at kontakte Hansgrohes marketingafdeling på tlf. 86 28 74 00 eller sende os en e-mail.

Se, hvilke præmier du kan bytte dine Talisman-mærker til.

Download og print så mange samleark, som du har brug for til dine Talisman-mærker. 

Når du har fundet den ønskede præmie i kataloget, beder vi dig udfylde denne bestillingsformular og sende den til os sammen med samlearket/-ne, som du har klistret dine Talisman-mærker på. 

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>